Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2012. Július 09. 19:00, hétfő | PR
Forrás: www.infogyor.hu

Vezessen stílusosan!

Vezessen stílusosan!

Ha létezik vérbeli BMW, az kétségkívül a 3-as! Most megtaláltuk a népszerű modell, valamint az idei nyár tökéletes kiegészítőjét: egy BMW napszemüveget.

Válaszoljon az idén 10 éves Leier Autó BMW Márkakereskedés kérdésére és legyen Öné a stílusos napszemüveg!http://www.infogyor.hu/nyeremeny/id:445/

1975-ös bemutatkozása óta világszerte több mint 12 millió alkalommal döntöttek a vásárlók a 3-as BMW valamely változata mellett. A világ legnagyobb darabszámban eladott prémiummodelljének hatodik generációja tavasszal érkezett. Az új 3-as BMW kívül és belül is nagyobb, kényelmesebb, dinamikusabb lett és még inkább hordozza azokat a tulajdonságokat, amiért szeretjük: a sportosságot, az eleganciát és a kényelmet.

Az új 3-as esetében - a már megszokott alap és M felszereltségen kívül - három Modell Line közül választhatnak, ezek pedig a „Sport Line”, a „Luxury Line” és a „Modern Line”. Mindegyikük egészen egyéni módon alakítja a sportlimuzin karakterét, egyaránt exkluzív, magas minőségi színvonalat képviselő anyagválasztással és az új sorozat prémiumkarakterét hangsúlyozó, kiemelkedő minőségi színvonallal. Mit jelentenek ezek a csomagok? Természetesen még egyénibb megjelenést: a BMW új termékstruktúrája alapján három, vizuális tisztán elkülönülő autószemélyiséget. Az egyes felszereltség-csomagok a különböző belső és külső jellemzők, színek és design elemek segítségével új perspektívát kínálnak abban, hogy személyre szabhassák autóikat.

A győri Leier Autó hivatalos BMW Márkakereskedése idén ünnepelte fennállásának 10. évfordulóját. A cég több, mint 20 éve töretlen lendülettel van jelen a hazai autópiacon, amelyből az utóbbi 10 év a győri autószalon számára kiemelkedő jelentőségű volt.

További információ:http://www.bmw-leierauto.hu

Kövessen minket Facebook-on is:
http://www.facebook.com/pages/Leier-Aut%C3%B3-Kft/210057012357346

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 10:14, péntek | PR

A legfontosabb tudnivalók bt. alapítás esetén

Az egyik legnépszerűbb cégforma Magyarországon a betéti társaság, más néven Bt.

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 17. 09:09, szerda | PR

5 kerti dekorációs ötlet maximalistáknak

A jó idő megérkezése egyre többünket hajt ki a szabadba. A tavasz remek lehetőséget nyújt ahhoz, hogy új életet leheljünk a tél során elhanyagolt kertünkbe.

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből