Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2019. December 10. 11:44, kedd | Helyi

Vicces élményt ajándékba!

Vicces élményt ajándékba!

Már csak napok választanak el a karácsonytól, és még mindig nem tudod, mi lenne az ideális ajándék a legjobb haverodnak? Ma adunk néhány tippet, amivel biztosan nem lőhetsz mellé!

A méret a lényeg

A konzol játékok, a PS, az XBOX szerelmese? Ki ne játszott volna már el a gondolattal, hogy milyen is lenne egy óriási képernyőn nézni, hogy mi is történik? Valóra válhat az álom, mivel akár egy moziban is kedvetekre játszhattok a kedvenceitekkel. Mindezt persze baráti társaságban, hogy igazán oldott és jó hangulatú lehessen.

Ha nem törtök ilyen magasra, akkor egy óriási vászon is megteszi, amin játszhattok, vagy akár filmet is nézhettek, ez csak rajtatok múlik!

A megajándékozott imádja esetleg, ha a középpontban van? Tökéletes megoldás egy izgalmas, személyre szabott, az ő képével díszített újság címlapja. Ez lehet akár a Muscle & Health, a CHEF, az INDUSTRY, a TIME vagy akár a VOGUE magazin is, a választás rád van bízva! Ha pedig igazán mókás ajándékot tervezel, akkor lepd meg egy egyedi, Men of the year tükörrel. Az biztos, hogy ahányszor belenéz, ő lesz az év legjobb pasija.

Ha igazán tréfás ajándékot adnál, akkor válaszd a meglepetés autót a Meglepkéktől! Ennek keretein belül a célszemély autóját többször körbetekerik több száz méter fóliával. Igazi kiszúrás lesz, mire kicsomagolja, főleg, ha segédeszközt sem engedtek neki használni. A végén azért könyörülj meg rajta, mert estig ott fogtok ülni!

Szülinapra

Ha mostanában van a szülinapja, akkor egy igazán egyedi ajándékkal rukkolhatsz elő. A Szülinapi újság attól különleges, hogy maximálisan testreszabott. A címoldalon hozza le az újság az ünnepelt megszületésének a tényét, amihez még egy egyedi cikket és fényképet is mellkékel. Az újság tartalma az ünnepelt születésének a napján megjelent tartalmakból tevődik össze egy érdekes és rendhagyó replikává. Mindezt A/3-as méretben és különböző extra kiszerelésben is, ha úgy kívánjuk. Választhatjuk bőrkötésben és kávéházi lapozóval egyaránt.

Különleges élmények

Bár nem a vicces kategóriát erősítik, de akinek kedve van hozzá, annak nagyon jó választás lehet egy élményfestés, ahol kedvére művészkedhet a meghatározott kereteken belül. Igazi kreatív ajándék.

Ha egy különleges formatortára vágyik, engedd, hogy maga választhassa ki a megfelelőt. Ez remek választás akár egy bulis szülinapi tortának is, nem mellesleg ízre is kitűnő!

Végül pedig akár saját képből készíttethetsz neki vászonképet, ami garantáltan a lakás dísze lesz! Ehhez csak egy jó minőségű képre van szükséged, amiről tudod, hogy szívesen nézné a falon.

Kell ennél több? Igazi vicces és egyedi ajándékok, némelyik meg kellően bosszantó is lehet egyben. A nevetés garantált!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 07:12, szombat | Helyi

10 millió fa a Földért

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.

2024. Április 26. 09:13, péntek | Helyi

Laptopokat kapnak az 5., 6. és 9. osztályosok

Csaknem kétszázezer notebookot osztanak ki az általános és középiskolákban, így összesen már mintegy 450 ezer diák tanulhat a költségvetési forrásból beszerzett eszközökön.

2024. Április 26. 08:14, péntek | Helyi

Kínai kábelgyártó költözik Kisbérre, 150 dolgozóra van szükségük

A kínai Fiberhome Magyarországon hozza létre legnagyobb európai bázisát, ahol optikai kábeleket fog gyártan. Körülbelül 150 új munkahelyet teremt a beruházás.

2024. Április 26. 07:11, péntek | Helyi

Ingolstadtból igazol új vezetőt a győri Audi

A pénzügyi pozíciót érinti a változás.