Városlista
2024. május 20, hétfő - Bernát, Felícia

Hírek

2012. Március 06. 07:30, kedd | Helyi sport
Forrás: eto.hu

Video: Dr. Füzi Ákos újra Győrben

Video: Dr. Füzi Ákos újra Győrben

Fehér Miklós, Ferenczi István, Farkas Balázs, Füzi Ákos. A 90-es évek közepén több F betűvel kezdődő játékos került fel az ETO korosztályos csapataiból.

Közös bennük az is, hogy mindannyian Győrben lettek ismert labdarúgók, mindannyian válogatottságig vitték és más csapatokban is megállták a helyüket. A négy játékos közül egyikük, a balhátvéd az iskolát a többieknél komolyabban vette, emlékeink szerint Izsó Ignácz után ő lett a következő NB I-es játékos, akinek a neve elé a doktor jelzés került. Dr. Füzi Ákos ma a Nemzeti Erőforrás Minisztérium egyik sportvezetője, a napokban Győrben a Rába Rotary Clubban tartott előadást a sportfinanszírozásról.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 19. 17:32, vasárnap | Belföld

Hajóbaleset Verőcénél - BRFK: továbbra is keresik az eltűnteket

Továbbra is keresik a szombat éjjeli dunai hajóbalesetben eltűnteket, a Verőcétől délre található teljes magyarországi folyószakaszon

2024. Május 19. 17:10, vasárnap | Sport

Emilia Romagna Nagydíj - Verstappen győzött Imolában

A címvédő és háromszoros világbajnok Max Verstappen, a Red Bull versenyzője nyerte a Forma-1-es Emilia Romagna Nagydíjat vasárnap, ezzel tovább növelte az előnyét az összetettben.

2024. Május 19. 09:16, vasárnap | Helyi

Kulcslyuk műtéthez kapott pénzt a győri kórház helyi vadászoktól

Megyei vadászok a győri kórház gyermekosztályának 1 200 000 forint értékű segítséget „vadásztak össze”.

2024. Május 19. 08:16, vasárnap | Helyi

Nyomatékot adnak gyakorlati tudásuknak

Még könnyebb lesz fizikát tanulni a győri Kazinczy Ferenc Gimnáziumban. Az intézmény megkapta ajándékba azt az eszközt, amelyet a tavalyi Alprosys Kreatív Fizikaversenyen használtak a diákok.