Városlista
2020. június 4, csütörtök - Bulcsú

Hírek

2018. Június 05. 06:00, kedd | Bulvár

Vigyázat! Kamuhírek terjednek Caramelről és beteg kislányáról

Vigyázat! Kamuhírek terjednek Caramelről és beteg kislányáról

Caramel és felesége kislányuk gyógyulására koncentrálnak, mióta bejelentették, hogy a kis Szofi leukémiás, nem nyilatkoztak állapotáról.

Ennek ellenére több oldal is folyamatosan cikkeket közöl róluk, kattintásokat akarnak szerezni az álhírekkel.

Az énekes hivatalos oldalán figyelmeztette a követőit, hogy ne dőljenek be a kamu oldalak híreinek, nekik üzent egy bejegyzésben.

„VIGYÁZAT KAMUHÍREK! Kérek mindenkit, hogy ne osszon meg ehhez hasonló "híreket"! Kérlek titeket, hogy a hivatalos oldalamat tekintsétek hieteles forrásnak, ha informálódni szeretnétek velem, illetve a munkámmal kapcsolatban. Minősíteni nem szeretném azokat az embereket és oldalakat, akik kattintásokért és like-okért bárkin átgázolnak, és hazugságokat terjesztenek még ilyen helyzetben is. Nem lep meg, de kérlek Titeket, ne dőljetek be ezeknek!” - írta oldalán Caramel.

Forrás: origo.hu

Fotó: Polyák Attila - Origo

Ezek érdekelhetnek még

2020. Június 04. 12:07, csütörtök | Bulvár

Átalakul idén a Campus Fesztivál

Átalakul idén a Campus Fesztivál: augusztus közepétől szeptember közepéig Campus Eleven néven rendezvénysorozatot indítanak, az eddigi négy nap helyett tizenegy alkalommal kapnak a látogatók fesztiválélményt Debrecenben

2020. Június 03. 13:00, szerda | Bulvár

Robotséfet tanítottak meg omlettet készíteni kutatók

Mérnökök egy csoportja megtanított egy robotot omlettet készíteni egészen a tojások feltörésétől az elkészült étel tányérra helyezéséig, és még azt is sikerült elérniük, hogy jó ízű ételt készítsen.

2020. Június 03. 07:14, szerda | Bulvár

Jövő héttől indul a Balatoni Nyár című magazinműsor

Jövő hétfőn indul a Balatoni Nyár című magazinműsor, amely délelőttönként várja a nézőket - közölte a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) Sajtó Osztálya kedden az MTI-vel

2020. Május 30. 08:57, szombat | Bulvár

Győrfi Pál és a sportok - VIDEÓ

Melyik sport Győrfi Pálnak a kedvence? Hogy sikerült neki az Andonik Jako Sport kihívása? A videóból minden kiderül!