Városlista
2019. november 12, kedd - Jónás, Renátó

Hírek

2018. Június 05. 06:00, kedd | Bulvár

Vigyázat! Kamuhírek terjednek Caramelről és beteg kislányáról

Vigyázat! Kamuhírek terjednek Caramelről és beteg kislányáról

Caramel és felesége kislányuk gyógyulására koncentrálnak, mióta bejelentették, hogy a kis Szofi leukémiás, nem nyilatkoztak állapotáról.

Ennek ellenére több oldal is folyamatosan cikkeket közöl róluk, kattintásokat akarnak szerezni az álhírekkel.

Az énekes hivatalos oldalán figyelmeztette a követőit, hogy ne dőljenek be a kamu oldalak híreinek, nekik üzent egy bejegyzésben.

„VIGYÁZAT KAMUHÍREK! Kérek mindenkit, hogy ne osszon meg ehhez hasonló "híreket"! Kérlek titeket, hogy a hivatalos oldalamat tekintsétek hieteles forrásnak, ha informálódni szeretnétek velem, illetve a munkámmal kapcsolatban. Minősíteni nem szeretném azokat az embereket és oldalakat, akik kattintásokért és like-okért bárkin átgázolnak, és hazugságokat terjesztenek még ilyen helyzetben is. Nem lep meg, de kérlek Titeket, ne dőljetek be ezeknek!” - írta oldalán Caramel.

Forrás: origo.hu

Fotó: Polyák Attila - Origo

Ezek érdekelhetnek még

2019. November 11. 14:42, hétfő | Bulvár

Ördög Nóra és Stohl András újraterveznek

Hétfőtől 21.35-től érkezik Ördög Nóra és Stohl András, akik az Újratervezés című műsorral számtalan feledhetetlen pillanatot ígérnek a nézőknek.

2019. November 11. 14:02, hétfő | Bulvár

A Bosszúállók: Végjáték kapta a legjobb mozifilm díját az amerikai közönségtől

A Bosszúállók: Végjáték kapta az év legjobb mozifilmje díjat a People\'s Choice Awards vasárnap Santa Monicában megrendezett ceremóniáján – írta meg a The Hollywood Reporter.

2019. November 11. 13:50, hétfő | Bulvár

Több mint 30 év után újra a Moulin Rouge színpadán Medveczky Ilona, most műtét vár rá

Medveczky Ilonát az idősebb Richter József rendezésében, a Párizsi randevú – Volt egyszer egy Moulin Rouge című dinnershow díszvendégeként hatalmas ovációval fogadta a nézőközönség – írja a Bors.

2019. November 11. 12:01, hétfő | Bulvár

A Korn is fellép jövőre Budapesten

A több mint negyedszázada működő kaliforniai nu metál csapat, a Korn jövő évi európai turnéja Magyarországot is érinti. Az együttes 2020. június 9-én a Papp László Budapest Sportarénában ad koncertet.