Városlista
2024. június 21, péntek - Alajos

Hírek

2024. Május 24. 07:12, péntek | Helyi

Viharkárok: hét platánfa is kidőlt Győrben

Viharkárok: hét platánfa is kidőlt Győrben

A viharos időjárás miatt kedden Győr-Moson-Sopron vármegyében tizenkét alkalommal kellett beavatkozniuk a hivatásos tűzoltóknak, főként Győrben és a környező településeken.

Tizenegyszer riasztották az egységeket kidőlt fák miatt, egy esetben pedig villanyvezeték-szakadáshoz. Győrben, a Szigethy Attila úton és a Szabolcska Mihály utcában összesen hét platánfa dőlt ki, amelyek négy autót megrongáltak.

Egy közintézményben keletkezett kár Győrben, a Szabolcska Mihály utcában az Építő- és Faipari Szakképző Iskola homlokzatának dőlt négy fa, amelyek megrongáltak egy ablakot, a homlokzatot, valamint az ereszcsatornát.

A hivatásos egységek munkáját több önkéntes tűzoltó egyesület segítette, köztük a börcsi és a győrszemerei önkéntesek a Szigethy Attila úton és a Szabolcska Mihály utcában vettek részt a viharkárok felszámolásában.

Forrás: Katasztrófavédelem

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 20. 09:14, csütörtök | Helyi

Pezsgők nagykövete lett a Széchenyi István Egyetem és a győri bencés perjelség Apátúr Sörháza

A pezsgőzés kultúrájának megteremtését tűzte ki célul a Kreinbacher Birtok, amely nagyköveti hálózatot épít ki prémium minőségű vendéglátóhelyek részvételével.

2024. Június 20. 08:11, csütörtök | Helyi

Dézsi: a pozitív döntéseket támogatni fogjuk

Nincsenek véletlenek az életben, nekem magadatott, hogy négy és fél évig Győr polgármestere lehetem.

2024. Június 20. 07:11, csütörtök | Helyi

Hőségriasztás! Ásványvizet osztanak a pályaudvarokon és az autóbusz-állomásokon

A harmadfokú hőségriasztás ideje alatt a MÁV-Start naponta 10 és 17 óra között a budapesti főpályaudvarokon és a nagyobb vidéki vasútállomásokon

2024. Június 19. 09:14, szerda | Helyi

„Nemet a drogra, igent a jóra!” – drogprevenciós program a Barátság Parkban

A Kábítószer Ellenes világnap alkalmából „Nemet a drogra, igent a jóra!” címmel június 18-án drogprevenciós napra várták a Barátság parkban Győr és környéke általános iskoláinak 7., 8. osztályos diákjait.