Városlista
2020. január 21, kedd - Ágnes

Hírek

2019. Június 07. 09:03, péntek | Bulvár

Világversenyre készül a fiatal szépség

Világversenyre készül a fiatal szépség

Többek között Bányai Dóra is indul Bulgáriában Grand Sea World szépségversenyen. Őt kérdeztem.

Milyen érzés számodra, hogy tini kategóriában, ifjúsági korosztályban vehetsz részt egy világversenyen?

Hatalmas megtiszteltetés számomra hogy Bulgáriában a Grand Sea World szépségversenyen én képviselhetem Magyarországot tiniként. Ahogy közeledett a június egyre nagyobb de ugyanakkor kellemes izgulás volt bennem. Biztos vagyok benne hogy életem legnagyobb élménye lesz ez az egy hét telis- tele minden tapasztalattal aminek a jövőben hasznát tudom majd venni.

Hogyan készülsz a megmérettetésre?


Decemberben amikor kiderült, hogy megyek a versenyre, még távolinak tűnt az időpontja, fél év eléggé sok idő. Viszont nagyon hamar eltelt, itt van a június, életem legmeghatározóbb eseménye előtt állok.

Az elkövetkezendő két hétben maximálisan csak a versenyre koncentrálok. Igyekszem felkészülni lélekben, ráhangolódni erre az egy hétre. A legjobb formámat szeretném hozni. Az elsődleges cél a korona, mindent meg fogok tenni hogy haza hozzam Magyarországra, viszont, ha mégsem, így lenne sem lennék szomorú.

Nagyon várom már azt, hogy ott legyek Bulgáriában és végre elkezdődjön az álom. Izgulok, kiváncsi vagyok és félek is kicsit persze, de ez ilyenkor természetes. Rengeteg érzés kavarog most bennem, de ez majd lassan letisztul.

Mindenképp úgy szeretnék kimenni, hogy tudom, maximális önbizalommal rendelkezem és a leghatározott formámat tudom mutatni, mert ez nagyon sokat számít! A szüleim mindenben támogatnak és ez számomra a legfontosabb!

Remélem sikerül megvalósítanom az álmot, a koronát!

Úgy legyen! A legjobbakat kívánom és azt, hogy sikerüljön az álmod!

Interjú: Csobay Dániel

Fotók: Bányai Dóra

Ezek érdekelhetnek még

2020. Január 21. 17:06, kedd | Bulvár

Nemzetközi díjat kapott a Sziget fesztivál

A környezetvédelem terén elkötelezett fesztiválnak járó elismerést kapta a Sziget a hollandiai Groningenben a Greener Festival Awards vasárnapi díjkiosztóján.

2020. Január 21. 14:00, kedd | Bulvár

Elnézést kért, majd meghalt koncert közben a zenész

David Olney énekes, a 30Y dalszerzője koncert közben elnézést kért, lehunyta a szemét, majd szívinfarktusban elhunyt.

2020. Január 21. 08:25, kedd | Bulvár

Börtön várhat Demcsák Zsuzsára

Az egészen biztos, hogy újabb egy évre eltiltják majd a vezetéstől, de az sem kizárt, hogy 20 nap elzárásra ítélik - nyilatkozta egy szakértő Demcsák ügyében.

2020. Január 20. 17:08, hétfő | Bulvár

Bereményi Géza érdemelte ki a Kölcsey-emlékplakettet

Bereményi Géza Kossuth- és József Attila-díjas írónak, Balázs Béla-díjas filmrendezőnek ítélte oda idén a Kölcsey-emlékplakettet a Kölcsey Társaság kuratóriuma.