Városlista
2019. augusztus 24, szombat - Bertalan

Hírek

2019. Június 07. 09:03, péntek | Bulvár

Világversenyre készül a fiatal szépség

Világversenyre készül a fiatal szépség

Többek között Bányai Dóra is indul Bulgáriában Grand Sea World szépségversenyen. Őt kérdeztem.

Milyen érzés számodra, hogy tini kategóriában, ifjúsági korosztályban vehetsz részt egy világversenyen?

Hatalmas megtiszteltetés számomra hogy Bulgáriában a Grand Sea World szépségversenyen én képviselhetem Magyarországot tiniként. Ahogy közeledett a június egyre nagyobb de ugyanakkor kellemes izgulás volt bennem. Biztos vagyok benne hogy életem legnagyobb élménye lesz ez az egy hét telis- tele minden tapasztalattal aminek a jövőben hasznát tudom majd venni.

Hogyan készülsz a megmérettetésre?


Decemberben amikor kiderült, hogy megyek a versenyre, még távolinak tűnt az időpontja, fél év eléggé sok idő. Viszont nagyon hamar eltelt, itt van a június, életem legmeghatározóbb eseménye előtt állok.

Az elkövetkezendő két hétben maximálisan csak a versenyre koncentrálok. Igyekszem felkészülni lélekben, ráhangolódni erre az egy hétre. A legjobb formámat szeretném hozni. Az elsődleges cél a korona, mindent meg fogok tenni hogy haza hozzam Magyarországra, viszont, ha mégsem, így lenne sem lennék szomorú.

Nagyon várom már azt, hogy ott legyek Bulgáriában és végre elkezdődjön az álom. Izgulok, kiváncsi vagyok és félek is kicsit persze, de ez ilyenkor természetes. Rengeteg érzés kavarog most bennem, de ez majd lassan letisztul.

Mindenképp úgy szeretnék kimenni, hogy tudom, maximális önbizalommal rendelkezem és a leghatározott formámat tudom mutatni, mert ez nagyon sokat számít! A szüleim mindenben támogatnak és ez számomra a legfontosabb!

Remélem sikerül megvalósítanom az álmot, a koronát!

Úgy legyen! A legjobbakat kívánom és azt, hogy sikerüljön az álmod!

Interjú: Csobay Dániel

Fotók: Bányai Dóra

Ezek érdekelhetnek még

2019. Augusztus 23. 11:05, péntek | Bulvár

Majka is részese lesz a magyar focinak

Alelnökként támogatja az ózdi és Ózd környéki, focizni szerető gyerekek pályafutását mostantól Majka. A népszerű zenész Facebook oldalán jelentette be, hogy megalakult az Ózdi Hétvölgy Focisuli labdarúgó szakosztálya.

2019. Augusztus 22. 21:03, csütörtök | Bulvár

Pokoli kínokat élt át Caramel

Operációja után adott hír magáról az énekes, aki lázasan töltötte az ünnepnapot.

2019. Augusztus 22. 13:49, csütörtök | Bulvár

A Rossz verseket is jelölhetik az Európai Filmdíjra

Reisz Gábor Rossz versek című filmje is bekerült az Európai Filmdíjra jelölhető alkotások válogatásába - írta az Európai Filmakadémia (EFA) közleményében.

2019. Augusztus 22. 07:10, csütörtök | Bulvár

Elhunyt Fekete Gyula, a Hungária és a Dolly Roll szaxofonosa

Elhunyt Szaxi Maxi. Fekete Gyula, a Hungária és a Dolly Roll legendás szaxofonosa 67 éves volt. A hírt a zenész családja közölte az egyik közösségi oldalon.