Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2011. Április 08. 14:49, péntek | Bulvár
Forrás: Story Online

Villantott a született feleség

Villantott a született feleség

Eva Longoria annyira dögösen jelent meg az egyik show felvételén, hogy még a ruhája sem bírta, és szétgombolódva felfedte meztelen mellkasát.

Válása és új szerelme árnyékában Eva Longoria írt egy szakácskönyvet, amiről itt olvashattok bővebben. David Letterman showjában pedig verbálisan próbálta eladni szerzeményét, ám a szavaira sokan nem figyeltek. A szexi Született feleség ugyanis mindössze egy forrónadrágba, és egy nagyon mélyen kivágott zakóban tipegett be a stúdióba. Ám ekkor még nem mutatott meg mindent magából. A felsője egyik gombja váratlanul megadta magát, és ettől szétnyílt, felfedve Eva melltartó mentességét. Bár még időben kapcsolt a színésznő, és így a keblei nem lettek hangulatfokozó show elemek.


Longoria életében nem ez volt az első pikáns véletlen. Bő másfél éve az egyik magazinnak készült fotóiról felejtették el leradírozni a kivillanó mellbimbóját. Pedig a sorozatsztár a legkevésbé sem szerette volna, ha ennyi minden látszódik belőle.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.