Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2010. November 16. 14:33, kedd | Kék hírek
Forrás: HírTV

Vipera és gázpisztoly is előkerült a kamera előtt

Vipera és gázpisztoly is előkerült a kamera előtt

Teleszkópos fém botok – viperák – és egy gázpisztoly is előkerült két társaság verekedésénél a hétvégén Székesfehérváron. A verekedést teljes egészében felvette egy lengyel kamionos, aki a közelben parkolt járművével, a felv

A Fejér Megyei rendőr-főkapitányság hétfői tájékoztatása szerint egy szórakozóhely közelében gyűlt össze a hat fiatal. Az egyik csoport két emberből állt, az ellenfelek négyen voltak. Viperákkal estek egymásnak, a verekedésnek pedig egy, vélhetően gáz riasztó fegyverből leadott lövés vetett véget. A közeli vasútállomás biztonsági őre figyelt fel rájuk először, ő értesítette a rendőrséget is.

A közelben parkolt egy lengyel kamionos, aki mobiltelefonja segítségével videóra vette az egész akciót. A felvételt a kiérkező rendőröknek adta át. A verekedőket – akik addigra elmentek a helyszínről – a közelben fogták el.

A kihallgatásokkor kiderült, az összetűzés oka az volt, hogy a társaság egyik tagja összeveszett a másikkal egy lány miatt, aki az egyiküknek volt, a másiknak pedig jelenlegi barátnője. Időpontot és helyszínt beszéltek meg a vita „rendezésére”. A nagyobbik társaság viperákkal érkezett, egyet ezek közül meg is találtak a rendőrök véresen a földön. A két társaság tagjai kölcsönösen ütötték-rúgták egymást, a kamionos által készített felvételen pedig tisztán látszik, hogy a verekedés végén az egyik fiatal fegyvert vesz elő és elsüti. A verekedők valamennyien könnyebb sérüléseket szereztek, de azt mondták, hogy nem akarnak ezzel foglalkozni, orvosi ellátást sem kértek.

A rendőrök egyébként a később megtartott házkutatásokkor megtalálták a fegyvert is, ami minden jel szerint egy gáz-riasztó pisztoly. A rendőrség csoportos garázdaság miatt indított eljárást, a hat fiatal szabadlábon védekezhet. (pr)

FH

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 13:44, péntek | Kék hírek

Halálra verték azt a nőt, akinek a holttestét Aszódon találták meg

Rabszolgaként dolgoztatták és halálra verték azt a nőt, akinek a holttestét április 28-án találták meg járókelők Aszódon, az ügyben négy ember ellen indult eljárás

2024. Április 29. 17:26, hétfő | Kék hírek

Megszúrta tanulótársát egy lány a bőnyi Szent István Király Általános Iskolában

Megszúrta tanulótársát és súlyos sérülést okozott egy lány a bőnyi Szent István Király Általános Iskolában - közölte a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság hétfőn a police.hu oldalon.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Kék hírek

Székkel támadt tanárára egy diák, vádat emeltek ellene

A 9. osztályos tanulók a tanórán székkel támadt tanárára az egyik szolnoki iskolában - tudatta a főügyészség helyettes sajtószóvivője pénteken közleményben az MTI-vel.

2024. Április 24. 07:54, szerda | Kék hírek

Elfogtak egy öt éve körözött férfit Budapesten

Öt évig bujkált a hatóságok elől az a férfi, akit a Budapesti Rendőr-főkapitányság munkatársai a Nemzeti Védelmi Szolgálat (NVSZ) közreműködésével a XI. kerület egyik erdős részén fogtak el a múlt szerdán.