Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2010. Július 30. 07:00, péntek | Helyi
Forrás: Nyugathír

Vissza a földre! Kijózanító győri kupakudarc a Montpellier ellen

Vissza a földre! Kijózanító győri kupakudarc a Montpellier ellen

A Győri ETO FC a francia Montpellier-t fogadta csütörtökön este az Európa Liga harmadik selejtezőkörének első összecsapásán. A találkozót Giroud (képen) góljával a v

A francia bajnokságban ötödik Montpellier ellen a továbbjutás közel sem ígérkezett ennyire egyszerű feladatnak. Ahogy azt korábban a győri vezetők is elmondták, a párharc igazi fokmérőnek ígérkezett. Kiderülhetett, hol is áll valójában a győri együttes az európai csapatok rangsorában.
A Montpellier csapatát 50 drukker kísérte el Győrbe, közülük legalább 47 félmeztelenre vetkőzve ugrálva, tapsolva szurkolt. A találkozó előtt egyébként alakult egy kisebb balhé is, székeket és poharakat dobáltak egymásnak a két tábor tagjai. Nem volt túl sportszerű jelenet, de szerencsére sérülés nem történt.

A franciák találata a 32. percben esett: hatalmas góllal vezetett a Montpellier, miután Giroud 20 méterről ballal kilőtte a jobb felső sarkot. A győri kapusnak semmi esélye sem volt a hárításra.

A győrieknek alig volt helyzete, ráadásul a góliszony mellett a hajrában az első is rendesen megnehezítette a hazaiak dolgát, akikre kijózanítóan hathatott a franciák elleni vereség. Még mielőtt igazán betehették" volna a lábukat az ajtón, ami az európai foci előszobájába vezet, egyből az orrukra is koppintottak. Itt tartunk most. A visszavágón lehet javítani. Franciaországban jóval nehezebb lesz!


Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 09:13, szombat | Helyi

Bejárná Miklósa Erikával a pannonhalmi bazilikát?

Olyan tárlatvezetés-sorozatot szerveztek, ahol egy-egy bencés szerzetessel és egy ismert és elismert tekintéllyel lehet bejárni a bazilikát.

2024. Április 27. 08:12, szombat | Helyi

Elkapták a győri pikóbárót

A rendőrség információi szerint az 55 éves győri férfi a megyénk egyik legismertebb kábítószer-kereskedője volt.

2024. Április 27. 07:12, szombat | Helyi

10 millió fa a Földért

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.

2024. Április 26. 09:13, péntek | Helyi

Laptopokat kapnak az 5., 6. és 9. osztályosok

Csaknem kétszázezer notebookot osztanak ki az általános és középiskolákban, így összesen már mintegy 450 ezer diák tanulhat a költségvetési forrásból beszerzett eszközökön.