Városlista
2020. május 25, hétfő - Orbán

Hírek

2010. Január 14. 13:50, csütörtök | Bulvár
Forrás: Story Online

Visszahíztak A nagy fogyás szereplői

Visszahíztak A nagy fogyás szereplői

Többen is visszahíztak a Nagy Fogyás egykori szereplői közül. A TV2 Mokkájában Liptai Claudia és Pachmann Péter Agócs Gáborral és Viza Péterrel beszélgetett. A két férfi arról számolt be, hogy sajnos visszajöttek a leadott kilóik.

Agócs Gábor elmondta, hogy akkoriban 50 kilótól szabadult meg, amiből 35-öt vissza is szedett. Viza Péter pedig szomorúan konstatálta, hogy bár nem állt mostanában mérlegre, ott tart, mint amikor beköltözött a Nagy Fogyás-házba.

Péter úgy véli, a műsor utáni ismertség, a stressz és néhány rossz döntés játszott leginkább szerepet abban, hogy nem tudta megtartani a súlyát. Ráadásul az edzéseket is abbahagyta. A férfi elmondta, hogy az is baj volt, hogy mindvégig azt gondolta, bármikor menne neki a fogyás. Most azonban ismét úgy döntött, leadja a pluszkilókat, és egy ideje újra rendszeresen mozog.

Gábor a visszahízás ellenére sem tartja kudarcnak a műsort. Ő úgy látja, hogy olyan szempontból is nagyon hasznos volt, hogy meggyőződött róla: le lehet fogyni. Ő például bármikor visszaköltözne a házba. Azonban úgy véli, hogy a benti edzéstervet "kint" nagyon nehéz tartani, hiszen annyit edzettek, mint egy sportoló, ahhoz pedig túl rövid volt az idő, hogy a helyes táplálkozást megtanulják.Ezek érdekelhetnek még

2020. Május 23. 11:00, szombat | Bulvár

A némafilmes kutyája nyerte a jubileumi kutyasztár-versenyt

Bár a cannes-i filmfesztivál a koronavírus-járvány miatt bizonytalan lett, egy kutyasztár mégis jól járt: A némafilmesben szereplő Uggie megkapta a jubileumi fődíjat.

2020. Május 23. 08:06, szombat | Bulvár

Újabb thrilleren dolgozik együtt Bill Clinton és James Patterson

Nagysikerű első közös regényük (Az elnök eltűnt) után újabb thrilleren dolgozik együtt Bill Clinton korábbi amerikai elnök és James Patterson amerikai bestselleríró.

2020. Május 22. 16:04, péntek | Bulvár

Elaludt betörés közben

A gyanúsított betört egy berettyóújfalui családi házba, azonban kutatás közben álomba szenderült az egyik szobában.

2020. Május 22. 08:02, péntek | Bulvár

Flo Rida-val augusztus végén lesz az idei EFOTT

Augusztus végén lesz az idei EFOTT, az előzetesen bejelentett Flo Rida már elfogadta az új időpontra történő meghívást és a hazai együttesek többsége is szerepelni fog a programban