Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2011. Április 24. 14:45, vasárnap | Bulvár
Forrás: Story Online

Visszakerült a börtönbe Lindsay

Visszakerült a börtönbe Lindsay

Sokba került Lindsay Lohannek, hogy ingyen próbált megszerezni egy drága nyakláncot, ugyanis négyhónapnyi börtönbüntetésre ítélték.

Január 22-én egy elég értékes lánccal a nyakában sétált ki Lindsay Lohan a Kamofie & Co. nevű ékszerboltból, anélkül, hogy fizetett volna, vagy a tulajtól engedélyt kapott volna erre. Ezért a körmére néztek pénteken a bíróságon, és előzetesen százhúsz nap letöltendő börtönbüntetésre, illetve négyszáznyolcvan órányi közmunkára ítélték. Ám az ügyvédje azonnal fellebbezett, így miután LiLo gazdagította egy újabb darabbal az újlenyomat és őrizetes fotó archívumát a rendőrségi adatbázisban, hetvenötezer dollár fejében távozhatott. Május 11-én pedig az első tárgyalásán próbálhatja bebizonyítani, hogy ártatlan, és a csenőmanók lopták a nyakába a csecsebecsét.


Ám ez aligha fog neki sikerülni, miután a bíró most is elég határozott véleménnyel bírt az esetről. Szerinte a biztonsági kamerás felvételek alapján egyértelmű, hogy Lindsay elrejtette a felpróbált nyakláncot, majd kisétált vele az üzletből. Majd csak akkor juttatta vissza azt, amikor a rendőrök elrendelték a házkutatást nála. Ami hetekkel későbbre tehető. LiLo ügyvédjének védekezése, miszerint a bolt tulaja kölcsönadta az ékszert, és a stylistja elfejtette időben visszavinni azt, egyáltalán nem hatotta meg. Ugyanis a kölcsönzésről nem egyezett meg főnökkel sem szóban, sem írásban. Emellett többször is lefotózták, amint a nyakában lóg a bűnjel, vagyis annyira nem feledkezhettek meg róla. Szóval egyértelmű a jogtalan eltulajdonítás, amivel megszegte a még 2007-ben kiszabott próbaidejét.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.