Városlista
2020. június 3, szerda - Klotild

Hírek

2010. Január 11. 07:27, hétfő | Sport
Forrás: HírTV

Visszalépett a togói válogatott

Visszalépett a togói válogatott

A gerillatámadás áldozatává vált togói futball válogatott életben maradt tagjai mégis engedelmeskednek a nyugat-afrikai ország vezetőinek, és nem vesznek részt a vasárnap kezdődő Afrika Kupán.

Szombaton még vállalták volna a küzdelmet, de a miniszterelnök hajthatatlannak bizonyult, és elküldte értük a különgépét. Emmanuel Adebayor csapatkapitány egy francia rádiónak azt nyilatkozta, szót fogadnak a kormányfőnek, és hazatérnek Angolából.

A togói válogatottat szállító buszra angolai szeparatisták lőttek rá pénteken. A pályaedző, a sajtófőnök és a buszsofőr életét vesztette a merényletben, a tartalékkapus pedig súlyosan megsebesült.


Ezek érdekelhetnek még

2020. Május 31. 11:08, vasárnap | Sport

Szabó Krisztián: Edzünk északon, versenyzünk délen - VIDEÓ

Lazultak a korlátozások, ennek örömére Csomós Mixi és Nagy Attila pedig előkapta a Skoda Fabia R5-ösét.

2020. Május 30. 13:00, szombat | Sport

Kiderült, hogy ki volt a legjobban kereső sportoló az elmúlt egy évben

A 20-szoros Grand Slam-győztes teniszcsillag Roger Federer volt a legjobban kereső sportoló az elmúlt egy évben, derült ki a Forbes magazin felmérésből.

2020. Május 27. 06:14, szerda | Sport

Ittasan, jogosítvány nélkül gázolt halálra egy kerékpárost, letartóztatták

Elrendelte egy hónapra a letartóztatását a Nyíregyházi Járásbíróság egy 19 éves férfinak, aki vasárnap hajnalban ittasan és jogosítvány nélkül vezetett, kivilágítatlan autójával elgázolt egy kerékpárost Nyíregyházán,

2020. Május 23. 08:58, szombat | Sport

Már 15 443 kilométert teljesítettek a virtuális futóverseny résztvevői

Egy magyar kezdeményezés teszi lehetővé, hogy Európa futói összekapcsolódjanak, és egymást motiválva folytassák a futást abban az időszakban, amikor a világjárvány miatt világszerte elmaradnak a versenyek.