Városlista
2019. június 25, kedd - Vilmos

Hírek

2010. Január 12. 06:53, kedd | Kék hírek
Forrás: HírTV

Visszaszúrt a menekülő betörő

Visszaszúrt a menekülő betörő

Életveszélyes sérüléseket szenvedett az a férfi, akit késsel vágott meg egy általa tetten ért betörő Sárbogárdon. A rendőrök időközben elfogták a késelő betörőt, s azóta már stabilizálták a sérült állapotát is. A rendőrség

Amint észrevette, hogy az udvaron egy sötét alak fut a kerítés felé, utánaeredt és megpróbálta lerángatni a kerítésről, ekkor azonban a behatoló előkapott egy kést, és egy kaszáló mozdulattal megvágta a sértettet. A betörő ezután elmenekült, az ingatlan tulajdonosát életveszélyes állapotban vitték kórházba.

A bejelentés nyomán kiérkező járőrök a helyszíni szemle közben értesültek arról, hogy egy közeli ingatlanon szintén megzavartak egy jogtalan behatolót, sőt kisvártatva egy harmadik bűncselekményre is fény derült, amely ugyanehhez az elkövetőhöz köthetőnek tűnt. Az adatok rendszerezését követően felmerült a gyanú, hogy a bűntényeket egy alsószentiváni férfi követhette el, aki már korábban is állt bíróság előtt erőszakos jellegű és vagyon elleni bűncselekmények elkövetése miatt. Az illető az elfogása után mindent tagadott, de a megcáfolt alibik alapján ellentmondásba keveredett, és nem tudta magát tisztázni a gyanú alól.

A férfi korábban 12 alkalommal volt büntetve, ezek között emberölési kísérlet és - legutóbb - halált okozó testi sértés is volt. Legutolsó, három éves fegyházbüntetéséből 2008. áprilisában szabadult, de azóta már indult ellene eljárás, többek közt csoportos garázdaság és súlyos testi sértés megalapozott gyanúja miatt. A mostani ügyben életveszélyt okozó testi sértés, dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás és lopási kísérlet miatt indult eljárás vele szemben, ami miatt a kapitányságon őrizetbe is vették.

HavariaPress


Ezek érdekelhetnek még

2019. Június 24. 06:14, hétfő | Kék hírek

Több jármű ütközött az M5-ös autópályán

Négy személyautó ütközött össze az M5-ös autópályán Felsőpakonynál, torlódásra kell számítani – írta a rendőrség vasárnap este a honlapján.

2019. Június 23. 17:43, vasárnap | Kék hírek

Megszurkálta gyerekkori barátnőjét

A budapesti rendőrök fél órán belül elfogták a feltételezett elkövetőt.

2019. Június 22. 10:02, szombat | Kék hírek

Fejszével vert szét egy padot egy dühöngő tini

Felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt indult büntetőeljárás egy 16 éves külsővati fiatal ellen.

2019. Június 21. 16:04, péntek | Kék hírek

Pornográf tartalmakat küldött egy pápai zaklató

Zaklatás miatt indult nyomozás egy 27 éves férfi ellen, akinek ügyében a Pápai Rendőrkapitányság befejezte a nyomozást.