Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2010. Március 07. 15:15, vasárnap | Sport
Forrás: HírTV

Visszavágott a Sevillának és odavágott a Barcának a Real

Visszavágott a Sevillának és odavágott a Barcának a Real

Szenzációs hajrában fordított kétgólos hátrányból a Real Madrid a negyedik helyezett Sevilla ellen a spanyol bajnokság 25. fordulójában. A szombat esti 3-2-es sikerrel megőrizte száz százalékos hazai mérlegét. Kihasználva a Barcelona al

Visszavágott az őszi vereségért a Sevillának, és odavágott a Barcának a Real Madrid, amely győzelmével két pontot vert a katalánokra, és feltornázta magát az első helyre 25 mérkőzés után a La Ligában. Mindkét félidő elején beszedett egy szerencsétlen gólt a fővárosi csapat (Xabi Alonso és Casillas volt a ludas), de egy pillanatra sem lehetett érezni, hogy ez visszavetette volna a játékosokat, sőt kétgólos hátrányban is zakatoltak, robotoltak, és helyzetek garmadáját dolgozták ki, amelyek közül a nagy számok törvénye szerint be is ment néhány.

Ronaldo, Ramos és a 92. percben Van der Vaart is közelről vette be a tűzforró kesztyűkkel védő Palop kapuját, így a Real a 3-2-es hősies diadallal a klub 108. születésnapján tört borsot az ősi rivális, tavaly hat címet begyűjtő Barcelona orra alá.

Ramos, Marcelo, Higuaín, Ronaldo és a csereként beállt Guti teljesítménye csillagos ötöst érdemel, igazi csapattá érett erre a mérkőzésre a királyi gárda, amely most már nyugodt szívvel koncentrálhat a Bajnokok Ligájára, a Lyon elleni nyolcaddöntő visszavágójára.

(sporthirado.hu)


Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 17. 17:22, szerda | Sport

Párizs 2024 - Száz nappal a rajt előtt már 150 kvótája van Magyarországnak

Már százötven kvótája van a magyar csapatnak, mely összességében közel kétszáz fős lehet

2024. Április 16. 21:49, kedd | Sport

Csak századmásodpercekre az első helytől

Gender Tamás Junior 2024. 04. 10-13. között Franciaországban, Champions of the Future (RGMMC) bajnokság keretein belül, Val d\'Argenton-ban a Circuit de karting du Val d\'Argenton-on versenyzett.

2024. Április 16. 10:14, kedd | Sport

Bronzérem az Euro Trophy-n

Beszélgetés a nem kicsit boldog Szabó Bende gokartversenyzővel az Euro Trophy után.

2024. Április 13. 06:00, szombat | Sport

Sós Csaba: Milák egyedi utat jár, de jóval előrébb tart, mint amire számítani lehetett

A szövetségi kapitány szerint Milák Kristóf egyedi utat jár be, és az úszók pénteken zárult országos bajnokságán jobban teljesített, mint amire ő számított.