Városlista
2021. szeptember 23, csütörtök - Tekla

Hírek

2015. Június 26. 10:34, péntek | Helyi
Forrás: MTI

Víz, Zene, Virág Fesztivál Tatán

Víz, Zene, Virág Fesztivál Tatán

Ma kezdődik a Víz, Zene, Virág Fesztivál Tatán, amelynek három napja alatt öt helyszínen koncertekkel, kiállításokkal, kézműves vásárokkal, gyermekprogramokkal várják a látogatókat.

A vár és az Öreg-tó körül zajló háromnapos rendezvényen fellép Chris Lake brit DJ és producer. A hazai előadók közül többek között a Vad Fruttik, a Magna Cum Laude, Palya Bea és Szokolay Dongó Balázs, az Anna and the Barbies, a Benkó Dixieland Band és Harcsa Veronika koncertjeit élvezheti a fesztivál közönsége.

A gyermekeknek kézműves foglalkoztatót rendeznek be, tizenkét helyszínre vidámparki eszközöket telepítettek, melyek térítésmentesen vehetők igénybe, 14 év alatt pedig belépőt sem kell váltani a rendezvényre.

A fesztivál alatt rendezik meg a 88. Bélyegnapot és a Hunfila 2015 Tata elnevezésű nemzetközi bélyegkiállítást, melyen tíz ország vesz részt. A bélyegnap pénteki megnyitóján adják át 2014 legszebb magyar bélyegének tervezői és kivitelezői díját.

Szombaton műrepülő-bemutató, regatta- és sárkányhajó-verseny, valamint tűzijáték helyszíne lesz az Öreg-tó. A fesztivál karszalagjával nyitva tartási időben minden tatai múzeum ingyenesen látogatható. A rendezvényről további információk a vizzenevirag.hu honlapon olvashatók.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Szeptember 15. 14:37, szerda | Helyi

ATI- Ahol nem csak egy jogosítványt kapsz!

Mindannyian tudjuk, hogy a jogosítvány megszerzése egy életre szól. Nem csak a vezetés, mint tevékenység a lényeg, hanem hogy a felelősségtudat és az élmény együttesen legyen jelen már a tanulás folyamatában is.

2021. Szeptember 10. 18:05, péntek | Helyi

Kazán számítási kisokos

Ha kazánvásárlás előtt állunk, legtöbben rákeresünk az interneten a legfőbb tulajdonságokra a döntés megkönnyítése érdekében.

2021. Július 11. 12:16, vasárnap | Helyi

Infót keresel a külföldi továbbtanuláshoz?

Sok forrásból érhető el a külföldi továbbtanulást segítő információ, de az Euroexam.org oldalon nem csak hasznos információkat találsz, hanem egy olyan programot is, ami segít a felvételire való sikeres felkészülésben is

2021. Július 11. 12:12, vasárnap | Helyi

Kiadó albérletek és a nyári uborkaszezon

A nyári hónapokban kicsit megáll az élet, sokan töltik jól megérdemelt pihenésüket és beköszönt az uborkaszezon. Persze nem mindenütt, hiszen például az ingatlanpiacon folyamatos a pörgés.