Városlista
2020. október 28, szerda - Simon

Hírek

2013. Március 08. 11:13, péntek | Helyi
Forrás: kisalfold.hu

Vízből mentettek ki egy nőt a győri tűzoltók

Vízből mentettek ki egy nőt a győri tűzoltók

A tűzoltók éppen oktatásról menet, séta közben bukkantak a vízben lévő nőre.

A győri hivatásos tűzoltó-parancsnokság állományába tartozó Beke Róbert tű. főtörzsőrmester és Bodor Tibor tű. főtörzsőrmester daru kezelői tanfolyamon vettek részt Budapesten a Katasztrófavédelmi Oktatási Központban.

A tanórák után úgy döntöttek, hogy a szép időben sétálnak egyet a Citadellán. Ahogy jöttek le a hegyről a Dunában megláttak valamit sodródni. Lesiettek a rakpartra, ekkor nyilvánvalóvá vált számukra, hogy ami a víz felszínén lebeg, az egy ember. A mólóról kötéllel próbálták kihúzni a hölgyet, akinek már nem volt annyi ereje, hogy tartani is tudja magát.

A vízi rendőrök megérkeztét követően közös erővel a motorcsónakba emelték a vízből kimentett személyt, akit a mentősök kórházba szállítottak.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Szeptember 03. 14:03, csütörtök | Helyi

Merre tart 2020-ban a győri ingatlanpiac?

Győrben stagnálnak az ingatlanárak

2020. Október 28. 06:00, szerda | Kék hírek

Fiatalkorúak börtönére ítélték az apját halálra késelő fiút

Három év fiatalkorúak börtönére ítélt a Kecskeméti Törvényszék egy 16 éves román fiút, aki egy vita során halálra késelte apját egy orgoványi tanyán - közölte a bíróság sajtószóvivője kedden az MTI-vel.

2020. Október 28. 05:00, szerda | Belföld

Módosultak a házi karantén elrendelésére vonatkozó szabályok

Az Országgyűlés hétfői döntése értelmében módosultak a házi karantén elrendelésére vonatkozó szabályok és az ezek megszegése esetén alkalmazható szankciók

2020. Október 28. 05:00, szerda | Belföld

Rendkívül intenzíven terjed a járvány

Rendkívül intenzíven terjed a járvány, megfékezésére csak akkor van esély, ha mindenki felelősen jár el - mondta az országos tisztifőorvos az operatív törzs online sajtótájékoztatóján kedden.