Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2013. Május 30. 14:21, csütörtök | Bulvár
Forrás: borsonline.hu

Voksán Virág pereli a szexmániás úszónőt

Voksán Virág pereli a szexmániás úszónőt

Tetőzik a botrány: Voksán Virág magára ismert az Én, a szexmániás című könyv szereplői között. A kötetben arról van szó, hogy a lemezlovas szexelt egy kajakossal – Virág a szexet cáfolja, s perre megy.

Várható volt, hogy Szepesi Nikolett Én a szexmániás című könyve so­kaknál kiveri majd a biztosítékot még akkor is, ha az egykori úszónő nem írt neveket a szaftos aktusok mellé. Arra tegnapi cikkünkben is utaltunk: a könyvben körülírt szereplők között van, aki már fontolgatja a jogi lépéseket, de most forrpontra ért az ügy.

A kötet egyik, eddig sehol sem idézett fejezete lehet a buktató: ebben a könyv szerzője különböző jelzőkkel írja körül a szereplőket, úgy mint plasztikcica, népszerű műsorvezetőnő, egy meleg országban készült valóságshow szereplője, a kajakos vagy mondjuk, énekesnő. Ezek a jelzők külön-külön nem hoznák közelebb az olvasót a főszereplőhöz, viszont ha egy rövid egybefüggő szövegen belül szerepelnek, beazonosíthatók. E fejezetben Szepesi volt kajakos szerelméről ír, illetve arról, a férfi mit mesélt neki. Íme az idézet a könyvből:

„Jóban maradtunk, a mai napig barátok vagyunk. Mindig mesél, mindig beavat a kalandjaiba. A popdívát később lecserélte egy válogatott sportolónőre. De a kalandjait, a hódításait ez sem befolyásolta. Ott volt például az a külföldi forgatás. Az egyik kereskedelmi tévé szervezte ezt a valóságshow-t, sztárokkal, ilyen-olyan feladatokkal. A kajakos örömmel ment, s nem csak a pénz miatt.

Az sem volt csekély. Újabb kihívás, újabb hódítás. Miután hazajött, s újra találkoztunk (akkor már nem volt szex közöttünk…), szerényen mesélte, hogy ott kint, abban a forró országban, az éhező gyerekek megsegítése közben precízen magáévá tette az egyik versenyzőtársat, a népszerű cicababát és (most kapaszkodj meg!) a műsorvezetőt is.

Cikk folytatása a borsonline.hu oldalon..

Photo: (C) 2012 Jimmy Alvarez

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.