Városlista
2019. október 19, szombat - Nándor

Hírek

2010. Január 08. 13:59, péntek | Kék hírek
Forrás: Független Hírügynökség

Vonat-traktor karambol

Vonat-traktor karambol

Csodával határos módon senki nem sérült meg, amikor Zalakomárnál egy traktor ütközött egy személyvonattal. Olyan erejű volt a karambol, hogy 70-80 méterre szóródtak szét a traktor és a vonat egyes alkatrészei. A szerelvény két órát v

Teljesen összetört a traktor eleje miután összeütközött a vonattal Zalakomárnál az átjáróban. Egy tonnás kereke 50 métert repült a baleset után, de más alkatrészek is szétszóródtak a pálya mentén. Az utasfülke azonban ép maradt. A sofőr karcolás nélkül megúszta a balesetet. A vonat utasainak sem esett bajuk.

„Hát ijesztő volt, hát nem tudtuk hirtelen, hogy mi történt. Kitört az összes üveg. Az ablakok kitörtek, úgyhogy csomó cserép volt a kocsiban" - mondták a szemtanúk.

A szerelvény első kocsiján megrongálódott a lépcső és kiszakadtak alulról a vezetékek. Emiatt két órát vesztegelt a vonat a nyílt pályán. Fűtés nem volt. A MÁV-nál azt mondják, hogy a baleset miatt nem működött. Az utasok szerint már előtte sem.

A traktor vezetője azt állítja, hogy fehéren villogott a fénysorompó, amikor a sínekre hajtott. Az utcában lakók szerint korábban többször is rosszul működött a jelzőberendezés. A MÁV-nál erről nem nyilatkoztak. A rendőrség vizsgálja, hogyan történt a baleset.


Ezek érdekelhetnek még

2019. Október 19. 13:27, szombat | Kék hírek

Kábítószer-kereskedelem miatt fogtak el három férfit

Elfogtak a rendőrök egy balatonfüredi és két szerb férfit, miközben utóbbiak két kilogramm marihuánát akartak eladni a balatonfüredi férfinak egy szegedi bevásárlóközpont parkolójában kedden

2019. Október 19. 07:28, szombat | Kék hírek

Füves cigit szívtak a rendőrségi parkolóban

Két férfit kaptak el a fővárosi III. kerületi rendőrök. A két gyanúsított marihuánás cigarettát szívott a rendőrség előtt.

2019. Október 18. 09:53, péntek | Kék hírek

Elítéltek egy bérlethamisító bandát a fővárosban

Két bérlethamisítót ítélt felfüggesztett börtönre a bíróság – közölte a Fővárosi Főügyészség pénteken az MTI-vel.

2019. Október 17. 18:06, csütörtök | Kék hírek

Átadtak a magyar rendőrségnek egy Budapesten késelő román férfit

Átadott a román hatóság a magyar rendőröknek egy román férfit, aki késsel megszúrt egy moldovai állampolgárt szeptember végén Budapesten, a VII. kerületben