Városlista
2021. június 16, szerda - Jusztin

Hírek

2010. Január 08. 13:59, péntek | Kék hírek
Forrás: Független Hírügynökség

Vonat-traktor karambol

Vonat-traktor karambol

Csodával határos módon senki nem sérült meg, amikor Zalakomárnál egy traktor ütközött egy személyvonattal. Olyan erejű volt a karambol, hogy 70-80 méterre szóródtak szét a traktor és a vonat egyes alkatrészei. A szerelvény két órát v

Teljesen összetört a traktor eleje miután összeütközött a vonattal Zalakomárnál az átjáróban. Egy tonnás kereke 50 métert repült a baleset után, de más alkatrészek is szétszóródtak a pálya mentén. Az utasfülke azonban ép maradt. A sofőr karcolás nélkül megúszta a balesetet. A vonat utasainak sem esett bajuk.

„Hát ijesztő volt, hát nem tudtuk hirtelen, hogy mi történt. Kitört az összes üveg. Az ablakok kitörtek, úgyhogy csomó cserép volt a kocsiban" - mondták a szemtanúk.

A szerelvény első kocsiján megrongálódott a lépcső és kiszakadtak alulról a vezetékek. Emiatt két órát vesztegelt a vonat a nyílt pályán. Fűtés nem volt. A MÁV-nál azt mondják, hogy a baleset miatt nem működött. Az utasok szerint már előtte sem.

A traktor vezetője azt állítja, hogy fehéren villogott a fénysorompó, amikor a sínekre hajtott. Az utcában lakók szerint korábban többször is rosszul működött a jelzőberendezés. A MÁV-nál erről nem nyilatkoztak. A rendőrség vizsgálja, hogyan történt a baleset.


Ezek érdekelhetnek még

2021. Június 16. 07:00, szerda | Kék hírek

Elítéltek egy szerb kábítószercsempészt Szegeden

Nyolc és fél év börtönbüntetéssel sújtott a Szegedi Törvényszék kedden első fokon egy szerb férfit, aki tavaly nyáron csaknem húsz kiló nagy tisztaságú heroint próbált Magyarországra becsempészni.

2021. Június 15. 13:01, kedd | Kék hírek

Fogadásból elkötöttek egy ladikot

Az acsai rendőrök előállították azt a három fiatalt, akik fogadásból elkötöttek egy Duna partra kikötött ladikot. Nem úszták meg. A rendőrök pedig hálás levelet kaptak a tulajdonostól.

2021. Június 15. 07:14, kedd | Kék hírek

Lefoglalt jegygyűrű után jöhetett a lagzi

A rendőrség befejezte annak az ügynek a vizsgálatát, amelyben egy felsőtelekesi férfi ellopott egy jegygyűrűt. A rendőrség megtalálta az ékszert, így a jegyespár megtarthatta az esküvőt.

2021. Június 13. 15:04, vasárnap | Kék hírek

Nemcsak gyűjtögetett, gyújtogatott is

A gyanú szerint az otthonában állattetemeket gyűjtögető férfi a kerületi lomtalanítás alatt több hulladékot is felgyújtott.