Városlista
2020. április 10, péntek - Zsolt

Hírek

2010. Január 08. 13:59, péntek | Kék hírek
Forrás: Független Hírügynökség

Vonat-traktor karambol

Vonat-traktor karambol

Csodával határos módon senki nem sérült meg, amikor Zalakomárnál egy traktor ütközött egy személyvonattal. Olyan erejű volt a karambol, hogy 70-80 méterre szóródtak szét a traktor és a vonat egyes alkatrészei. A szerelvény két órát v

Teljesen összetört a traktor eleje miután összeütközött a vonattal Zalakomárnál az átjáróban. Egy tonnás kereke 50 métert repült a baleset után, de más alkatrészek is szétszóródtak a pálya mentén. Az utasfülke azonban ép maradt. A sofőr karcolás nélkül megúszta a balesetet. A vonat utasainak sem esett bajuk.

„Hát ijesztő volt, hát nem tudtuk hirtelen, hogy mi történt. Kitört az összes üveg. Az ablakok kitörtek, úgyhogy csomó cserép volt a kocsiban" - mondták a szemtanúk.

A szerelvény első kocsiján megrongálódott a lépcső és kiszakadtak alulról a vezetékek. Emiatt két órát vesztegelt a vonat a nyílt pályán. Fűtés nem volt. A MÁV-nál azt mondják, hogy a baleset miatt nem működött. Az utasok szerint már előtte sem.

A traktor vezetője azt állítja, hogy fehéren villogott a fénysorompó, amikor a sínekre hajtott. Az utcában lakók szerint korábban többször is rosszul működött a jelzőberendezés. A MÁV-nál erről nem nyilatkoztak. A rendőrség vizsgálja, hogyan történt a baleset.


Ezek érdekelhetnek még

2020. Április 09. 06:12, csütörtök | Kék hírek

Tűzoltás közben sérültek meg hárman Dejtáron

Megsérült három ember, aki a tűzgyújtási tilalom ellenére kerti hulladékot égetett, majd az elterjedt tüzet megpróbálta eloltani szerdán a Nógrád megyei Dejtár községben

2020. Április 08. 09:55, szerda | Kék hírek

Közel 40 millió forintnyi drogot szagolt ki a rendőrkutya - VIDEÓ

Befejezték a nyomozást a rendőrök annak a szerb férfinek az ügyében, aki az autójába rejtve közel 40 millió forint értékű kábítószert szállított Budapestre.

2020. Április 08. 06:38, szerda | Kék hírek

Halálos baleset történt Iváncsánál

Meghalt egy 51 éves férfi abban a balesetben, amely Iváncsa térségében történt még kedden - közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.

2020. Április 08. 06:12, szerda | Kék hírek

Videós rémhírterjesztő apát és lányát fogták el Borsodban

A koronavírusról hamis állításokat tartalmazó videó terjesztése miatt indított eljárást az ózdi rendőrkapitányság egy férfi és kiskorú lánya ellen