Városlista
2019. június 21, péntek - Alajos

Hírek

2010. Január 08. 13:59, péntek | Kék hírek
Forrás: Független Hírügynökség

Vonat-traktor karambol

Vonat-traktor karambol

Csodával határos módon senki nem sérült meg, amikor Zalakomárnál egy traktor ütközött egy személyvonattal. Olyan erejű volt a karambol, hogy 70-80 méterre szóródtak szét a traktor és a vonat egyes alkatrészei. A szerelvény két órát v

Teljesen összetört a traktor eleje miután összeütközött a vonattal Zalakomárnál az átjáróban. Egy tonnás kereke 50 métert repült a baleset után, de más alkatrészek is szétszóródtak a pálya mentén. Az utasfülke azonban ép maradt. A sofőr karcolás nélkül megúszta a balesetet. A vonat utasainak sem esett bajuk.

„Hát ijesztő volt, hát nem tudtuk hirtelen, hogy mi történt. Kitört az összes üveg. Az ablakok kitörtek, úgyhogy csomó cserép volt a kocsiban" - mondták a szemtanúk.

A szerelvény első kocsiján megrongálódott a lépcső és kiszakadtak alulról a vezetékek. Emiatt két órát vesztegelt a vonat a nyílt pályán. Fűtés nem volt. A MÁV-nál azt mondják, hogy a baleset miatt nem működött. Az utasok szerint már előtte sem.

A traktor vezetője azt állítja, hogy fehéren villogott a fénysorompó, amikor a sínekre hajtott. Az utcában lakók szerint korábban többször is rosszul működött a jelzőberendezés. A MÁV-nál erről nem nyilatkoztak. A rendőrség vizsgálja, hogyan történt a baleset.


Ezek érdekelhetnek még

2019. Június 20. 10:55, csütörtök | Kék hírek

Több mint 320 milliót érő hamis ruhát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint négyezer hamis ruhát és kiegészítőt találtak a pénzügyőrök egy teherautóban Nagylaknál, a 320 millió forint értékű szállítmányt lefoglalták - tájékoztatta a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) csütörtökön az MTI-t.

2019. Június 20. 07:37, csütörtök | Kék hírek

Többen megsérültek egy balesetben az M5-ösön

Baleset miatt csak egy sáv járható Szeged felé az M5-ös autópályán, Kiskunfélegyháza közelében - közölte a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság csütörtök reggel a police.hu oldalon.

2019. Június 19. 12:14, szerda | Kék hírek

Több mint 140 milliót csaltak ki kedvező hiteleket ígérve

Egy kállói férfi és kaposvári nő társa csalt ki több millió forintot a sértettektől. A Nógrád megyei rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki őket.

2019. Június 19. 05:00, szerda | Kék hírek

Megöltek egy tiszafüredi nőt

Emberölés áldozata lett az a tiszafüredi nő, akit férjével együtt holtan találtak június 16-án otthonukban - tájékoztatta a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense kedden az MTI-t.