Városlista
2019. július 19, péntek - Emília

Hírek

2010. Január 08. 13:59, péntek | Kék hírek
Forrás: Független Hírügynökség

Vonat-traktor karambol

Vonat-traktor karambol

Csodával határos módon senki nem sérült meg, amikor Zalakomárnál egy traktor ütközött egy személyvonattal. Olyan erejű volt a karambol, hogy 70-80 méterre szóródtak szét a traktor és a vonat egyes alkatrészei. A szerelvény két órát v

Teljesen összetört a traktor eleje miután összeütközött a vonattal Zalakomárnál az átjáróban. Egy tonnás kereke 50 métert repült a baleset után, de más alkatrészek is szétszóródtak a pálya mentén. Az utasfülke azonban ép maradt. A sofőr karcolás nélkül megúszta a balesetet. A vonat utasainak sem esett bajuk.

„Hát ijesztő volt, hát nem tudtuk hirtelen, hogy mi történt. Kitört az összes üveg. Az ablakok kitörtek, úgyhogy csomó cserép volt a kocsiban" - mondták a szemtanúk.

A szerelvény első kocsiján megrongálódott a lépcső és kiszakadtak alulról a vezetékek. Emiatt két órát vesztegelt a vonat a nyílt pályán. Fűtés nem volt. A MÁV-nál azt mondják, hogy a baleset miatt nem működött. Az utasok szerint már előtte sem.

A traktor vezetője azt állítja, hogy fehéren villogott a fénysorompó, amikor a sínekre hajtott. Az utcában lakók szerint korábban többször is rosszul működött a jelzőberendezés. A MÁV-nál erről nem nyilatkoztak. A rendőrség vizsgálja, hogyan történt a baleset.


Ezek érdekelhetnek még

2019. Július 19. 18:06, péntek | Kék hírek

További emberölési ügyekben is vizsgálják D. Csaba felelősségét

Előre kitervelten, több ember sérelmére elkövetett emberölés bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a rendőrség a csütörtökön Magyarországra szállított D. Csaba szerb-magyar kettős állampolgár ellen

2019. Július 19. 07:38, péntek | Kék hírek

Halálos baleset történt Kunszentmártonnál

A helyszínen meghalt egy kisbusz sofőrje, aki csütörtök délután Kunszentmártonnál elvesztette uralmát a jármű felett és fának csapódott.

2019. Július 18. 07:30, csütörtök | Kék hírek

Meghalt egy motoros Somogyban

Mezőgazdasági munkagépnek ütközött és meghalt egy motorkerékpáros szerdán a Somogy megyei Zicsnél - közölte a rendőrség a honlapján.

2019. Július 18. 05:00, csütörtök | Kék hírek

Több balhé írható a 15 éves fiú számlájára

A szekszárdi rendőrök befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy 15 éves fiúval szemben indítottak rablás és más bűncselekmények elkövetése miatt.