Városlista
2022. május 28, szombat - Emil, Csanád

Hírek

2019. Április 02. 07:22, kedd | Belföld
Forrás: police.hu

Vonattal csempészte a drogot a nő, 20 milliónyit foglaltak le a rendőrök

Vonattal csempészte a drogot a nő, 20 milliónyit foglaltak le a rendőrök

Két kábítószer-kereskedőt fogtak el a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) munkatársai a minap, a gyanúsítottaktól húszmillió forint értékű kábítószert foglaltak le.

A rendőrség jelentős mennyiségű kábítószerre elkövetett kábítószer-kereskedelem bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást a 28 éves, nigériai A. O. és a 23 éves, fővárosi L. Tamara ellen – közölte a rendőrség oldalán.

Az egyenruhások március 30-án a Keleti pályaudvar parkolójában vonták intézkedés alá L. Tamarát, akinél a ruházat- és csomagátvizsgálás alkalmával 239 gramm kokaint találtak. A nő a kábítószert Svájcból szállította Budapestre értékesítési céllal. A helyszínre érkező 28 éves társát szintén intézkedés alá vonták a nyomozók.

A rendőrök átkutatták közös VI. kerületi lakásukat és több mint 3 kilogramm (több ezer) ecstasy tablettát, 310 gramm – az előzetes vegyészszakértői vélemény szerint – kokaint, 76 gramm halucinogén gombát, csekély mennyiségű marihuánát, valamint a kábítószer hígításához és adagolásához használt eszközöket és nagy mennyiségű valutát találtak. A lefoglalt drogok feketepiaci összértéke közel 20 millió forint.

A rendőrök kihallgatták a két gyanúsítottat, majd őrizetbe vették őket, és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására, amelyet hétfőn az illetékes bíróság elrendelt.

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda Kábítószer Bűnözés Elleni Osztálya szakértők bevonásával folytatja a nyomozást.

Címkék: drog, kábítószer, svájc

Ezek érdekelhetnek még

2022. Május 28. 18:16, szombat | Belföld

Barlangot találtak a fővárosban

Barlangot találtak a főváros II. kerületében, az Alsó Törökvész úton - közölte a kerület polgármestere csütörtökön a Facebook-oldalán.

2022. Május 28. 13:07, szombat | Belföld

Megnyílnak a tűzoltóságok gyereknap alkalmából vasárnap

Gyermeknap alkalmából megnyílnak a tűzoltóságok kapui az érdeklődők előtt vasárnap.

2022. Május 28. 08:03, szombat | Belföld

Áprilisban stabilizálódtak a földgázárak

Az orosz-ukrán konfliktus, valamint a háború következményeként hozott szankciós intézkedések hatására kiugró márciusi árak után áprilisban alacsonyabb áringadozások mellett

2022. Május 28. 07:00, szombat | Belföld

Az apa ölhette meg tizenéves lányait Aszódon

A gyanú szerint az apa megölte két tizenéves lányát Aszódon, majd öngyilkosságot kísérelt meg - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság (PMRFK) pénteken a rendőrség honlapján.