Városlista
2021. június 12, szombat - Villő

Hírek

2012. Február 02. 07:31, csütörtök | Kék hírek
Forrás: mno.hu/MTI

Vörös szakálla árulta el a késest

Vörös szakálla árulta el a késest

Késsel fenyegetőzve kirabolt egy vegyesboltot egy férfi szerda reggel a Bács-Kiskun megyei Császártöltésen; a gyanúsítottat rövid időn belül elfogták – közölte a rendőrség az MTI-vel.

Az arcát ruhával elfedő férfi nyitás után egy kést szegezett a vegyesbolt alkalmazottjának az oldalához és a pénztárban lévő pénz átadására szólította fel őt, majd a kapott összeggel távozott – tette hozzá a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője. Mihályné Bornemisza Eleonóra tájékoztatása szerint a bolt dolgozói részletes személyleírást adtak a körzeti megbízottnak, és elmondták, hogy az elkövető arcát takaró ruha mögött vörös arcszőrzetet láttak.

Az azonnal elindított keresés eredményre vezetett; a település egyik szórakozóhelyén igazoltattak egy a személyleírásnak, ismertetőjegyeknek megfelelő férfit, akinek a ruházatát átvizsgálták. A férfi zsebeiből több 500 és 1000 forintos címletű bankjegy került elő.

A szóvivő hozzátette: a 46 éves császártöltési férfi beismerte a bűncselekmény elkövetését. A férfi ellen – őrizetbe vétele mellett – rablás bűntett elkövetése miatt büntetőeljárás indult.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Június 12. 08:39, szombat | Kék hírek

Elítéltek egy intim képekkel nőként zsaroló férfit

Jogerősen 20 hónap, három évre felfüggesztett börtönbüntetésre ítélt és több mint egymillió forintos kártérítésre kötelezett a bíróság pénteken egy férfit, aki női álprofillal kicsalt intim képekkel zsarolt egy férfit.

2021. Június 11. 09:51, péntek | Kék hírek

Drogültetvényt számoltak fel Röszkén - VIDEÓ

Professzionálisan kialakított marihuána-ültetvényt találtak a rendőrök Röszkén, kábítószer-kereskedelem miatt őrizetbe vettek két férfit

2021. Június 10. 11:06, csütörtök | Kék hírek

Minden ok nélkül tarkón vágta a nőt a buszmegállóban

A salgótarjáni buszpályaudvarnál ütött tarkón egy nőt minden előzmény nélkül egy etesi férfi.

2021. Június 10. 08:32, csütörtök | Kék hírek

Letartóztatták egy biztonsági cég vezetőit

Letartóztatták egy biztonsági cég vezetőit. A négy férfit többek között különösen jelentős vagyoni hátrányt okozó bűnszervezetben elkövetett költségvetési csalással gyanúsítják