Városlista
2021. szeptember 24, péntek - Gellért

Hírek

2012. Február 02. 07:31, csütörtök | Kék hírek
Forrás: mno.hu/MTI

Vörös szakálla árulta el a késest

Vörös szakálla árulta el a késest

Késsel fenyegetőzve kirabolt egy vegyesboltot egy férfi szerda reggel a Bács-Kiskun megyei Császártöltésen; a gyanúsítottat rövid időn belül elfogták – közölte a rendőrség az MTI-vel.

Az arcát ruhával elfedő férfi nyitás után egy kést szegezett a vegyesbolt alkalmazottjának az oldalához és a pénztárban lévő pénz átadására szólította fel őt, majd a kapott összeggel távozott – tette hozzá a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője. Mihályné Bornemisza Eleonóra tájékoztatása szerint a bolt dolgozói részletes személyleírást adtak a körzeti megbízottnak, és elmondták, hogy az elkövető arcát takaró ruha mögött vörös arcszőrzetet láttak.

Az azonnal elindított keresés eredményre vezetett; a település egyik szórakozóhelyén igazoltattak egy a személyleírásnak, ismertetőjegyeknek megfelelő férfit, akinek a ruházatát átvizsgálták. A férfi zsebeiből több 500 és 1000 forintos címletű bankjegy került elő.

A szóvivő hozzátette: a 46 éves császártöltési férfi beismerte a bűncselekmény elkövetését. A férfi ellen – őrizetbe vétele mellett – rablás bűntett elkövetése miatt büntetőeljárás indult.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Szeptember 23. 11:51, csütörtök | Kék hírek

Huszonegy elfogatóparancs volt érvényben ellene, elfogták

Elfogtak egy több éve bujkáló férfit, aki ellen már huszonegy elfogatóparancs volt érvényben - közölte a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda csütörtökön a police.hu oldalon.

2021. Szeptember 22. 15:03, szerda | Kék hírek

Elítélték a Sárváron több autót felgyújtó férfit

Közveszély okozás bűntette, továbbá garázdaság és rongálás vétsége miatt három év börtönnel sújtotta a Sárvári Járásbíróság azt a férfit, aki 2020. december 17-én éjszaka több autót felgyújtott Sárváron

2021. Szeptember 22. 11:06, szerda | Kék hírek

Megölte várandós feleségét

Befejezték a nyomozást a rendőrök az ellen a domaszéki férfi ellen, aki megölte várandós feleségét.

2021. Szeptember 22. 09:02, szerda | Kék hírek

Hamis segélyhívás miatt ítéltek el egy férfit

Jogerősen 21 napi elzárásra ítéltek kedden Lentiben egy férfit, aki egy nappal korábban egy tömegverekedésről szóló hamis bejelentéssel riasztotta Csesztregre a rendőröket és a mentőket