Városlista
2019. július 15, hétfő - Henrik

Hírek

2010. Február 11. 06:56, csütörtök | Belföld
Forrás: HírTV

Vörös riasztás: csak az üljön autóba, akinek muszáj

Vörös riasztás: csak az üljön autóba, akinek muszáj

A legmagasabb, vörös riasztást adta ki az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtökre a dél-dunántúli régióra. A térségben rendkívüli mennyiségű, akár 25-35 centiméter hó is eshet és hófúvás is várható. A Dunántúl más rés

Az előrejelzés szerint megint nagyobb mennyiségű havazás várható, nemcsak a Dunántúlon, hanem az ország más részen is. A társaságnál ezért nagyobb készültségi fokozatra váltottak - olvasható a Magyar Közút Nonprofit Zrt. szerda délutáni közleményben. Dél-Dunántúlon szerda estig akár 25 centiméternyi hó is hullhat, és megerősödhet a szél, ezért hóátfúvásokra lehet számítani errefelé. Az ország más területein ugyancsak hullhat kisebb-nagyobb mennyiségű hó.

A közútkezelő a rendkívüli időjárás miatt arra kéri az autósokat, hogy csak akkor induljanak el, ha mindenképpen muszáj, és tájékozódjanak az utak állapotáról. Friss információt a Magyar Közút Útinform szolgálatától kaphatnak a (061) 336-24-00-ás telefonszámon valamint a regionális ügyeletektől, amelyek elérhetőségei a Kozut.hu internetes oldalon találhatóak meg.

(hírTV, FH)


Ezek érdekelhetnek még

2019. Július 15. 17:45, hétfő | Belföld

Az egyik budapesti templomban már bankkártyával fizethetsz perselypénzt

Július elején állt munkába a Mária utcai Jézus Szíve Jezsuita Templomban az ország első virtuális perselye – írta közleményében a jezsuiták magyarországi rendtartománya.

2019. Július 15. 17:06, hétfő | Belföld

Némileg csökkent a rádióhallgatók száma

Egy év alatt öt százalékponttal csökkent Magyarországon azoknak a száma, akik szinte mindennap hallgatnak rádiót - derült ki a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) felméréséből.

2019. Július 15. 16:04, hétfő | Belföld

Több mint 100 ezer hektáron folytatódik a szúnyogirtás

Ezen a héten több mint 100 ezer hektáron folytatódik a szúnyogirtás, az ország 418 településén, valamint négy Budapesti kerületben

2019. Július 15. 15:36, hétfő | Belföld

Brutális késelés Szarvason

A 35 éves férfi már a támadás előtt is más számlájára ivott. Aztán amikor az ismerős elment, tovább akart ingyen inni, az ő számlájára. Amikor nem kapott italt, tombolni kezdett.