Városlista
2020. január 25, szombat - Pál

Hírek

2010. Február 11. 06:56, csütörtök | Belföld
Forrás: HírTV

Vörös riasztás: csak az üljön autóba, akinek muszáj

Vörös riasztás: csak az üljön autóba, akinek muszáj

A legmagasabb, vörös riasztást adta ki az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtökre a dél-dunántúli régióra. A térségben rendkívüli mennyiségű, akár 25-35 centiméter hó is eshet és hófúvás is várható. A Dunántúl más rés

Az előrejelzés szerint megint nagyobb mennyiségű havazás várható, nemcsak a Dunántúlon, hanem az ország más részen is. A társaságnál ezért nagyobb készültségi fokozatra váltottak - olvasható a Magyar Közút Nonprofit Zrt. szerda délutáni közleményben. Dél-Dunántúlon szerda estig akár 25 centiméternyi hó is hullhat, és megerősödhet a szél, ezért hóátfúvásokra lehet számítani errefelé. Az ország más területein ugyancsak hullhat kisebb-nagyobb mennyiségű hó.

A közútkezelő a rendkívüli időjárás miatt arra kéri az autósokat, hogy csak akkor induljanak el, ha mindenképpen muszáj, és tájékozódjanak az utak állapotáról. Friss információt a Magyar Közút Útinform szolgálatától kaphatnak a (061) 336-24-00-ás telefonszámon valamint a regionális ügyeletektől, amelyek elérhetőségei a Kozut.hu internetes oldalon találhatóak meg.

(hírTV, FH)


Ezek érdekelhetnek még

2020. Január 25. 16:30, szombat | Belföld

Kétmilliárdos onkológiai fejlesztést adtak át Miskolcon

Az onkológiai ellátás fejlesztése érdekében csaknem kétmilliárd forintba kerülő eszközöket adtak át pénteken Miskolcon, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórházban.

2020. Január 25. 13:26, szombat | Belföld

Tatabányán eltörölték a bölcsődei gondozási díjakat

Tatabányán március elsejétől a fiatal családok terheinek enyhítésére az önkormányzati bölcsődékben eltörölték a gondozási díjakat a közgyűlés egyhangú döntésével - tájékoztatta a polgármester az MTI-t.

2020. Január 25. 13:20, szombat | Belföld

Ismét többfelé kifogásolt a levegőminőség

Ismét kifogásolt a levegőminőség a magas szállópor-tartalom miatt több nagyvárosban.

2020. Január 25. 12:04, szombat | Belföld

Súlyosan bántalmazta hűtlen élettársát, emberölés kísérletével vádolják

Súlyosan bántalmazta hűtlenségen ért élettársát egy férfi tavaly nyáron Somogyban;