Városlista
2022. szeptember 25, vasárnap - Eufrozina

Hírek

2012. Május 03. 07:23, csütörtök | Bulvár
Forrás: Story Online

VV Cristofel bevallotta: ennyi nővel volt együtt

VV Cristofel bevallotta: ennyi nővel volt együtt

Hatalmas show-t nyomott VV Cristofel a TV2 Frizbi Hajdú Péterrel című műsorában. Nem csupán a stúdióvendégek, de a fiú ügyvédje és a műsorvezető is dőltek a röhögéstől.

Bár VV Cristofelt azért hívták meg a Frizbibe, hogy elmondja, miért és miként verte meg szerelmét VV Veronikát, a fiú Hajdú Péter összes kérdésére nyíltan válaszolt. Olyannyira, hogy szinte el is játszotta, miként történt a szóváltás és annak folyománya közte és a lány között, majd udvarlási szokásairól is beszélt.

A kubai macsóról kiderült, hogy nem akkora szívtipró, mint amilyennek beállítják, mindössze nyolc nővel volt együtt élete során, ugyanis - állítása szerint - hosszú kapcsolatai voltak. Persze, hogy mi számít hosszúnak, az igencsak relatív, hiszen a fiú még csupán 19 éves. Cristofel arról is beszélt, hogy általában nem szokott kedvesen udvarolni a nőknek, ahogy fogalmazott "oltja a csajokat", amelyre van, aki vevő, van, aki nem.

Az egykori valóságshow-szereplő, aki ügyvédje, Berényi András jelenlétében vett részt a felvételen azt állítja, Vera rászolgált a pofonra, és bízik benne, hogy megússza egy egészen enyhe büntetéssel.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Szeptember 19. 08:03, hétfő | Bulvár

Eljegyezték az Operettszínház balerináját, aki egy budapesti házomlásnál sérült meg súlyosan

Eljegyezték Tóth Nikolettet, a Budapesti Operettszínház balerináját, aki nyáron szenvedett súlyos sérüléseket a fővárosban, miután az Aradi utca és Jókai utca sarkán a homlokzati fal és tetőszerkezet elemei hullottak az utcára.

2022. Szeptember 11. 15:01, vasárnap | Bulvár

Kiemelték a Dunából az elsüllyedt Teslát

A nagy értékű gépkocsi még kedden csúszott a folyóba a tököli komplehajtónál.

2022. Szeptember 11. 12:53, vasárnap | Bulvár

9 hónapos csecsemő halt meg Bécsben, 11 éves testvére ölhette meg

Meghalt Bécsben egy 9 hónapos csecsemő, miután kiesett egy ház erkélyéről. A rendőrség arra gyanakszik, hogy a kicsi halálában a 11 éves testvére is szerepet játszhatott.

2022. Szeptember 10. 15:17, szombat | Bulvár

A 20 éves Kowalsky meg a Vega jövőre a Sportarénában ünnepel

Húszéves jubileumát ünnepli jövőre a Kowalsky meg a Vega. A zenekar ebből az alkalomból 2023. február 18-án a Papp László Budapest Sportarénában ad nagyszabású koncertet - közölték a szervezők az MTI-vel.