Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2011. Március 08. 07:53, kedd | Bulvár
Forrás: NapiászOnline

VV Gombit bodyguard vigyázza

VV Gombit bodyguard vigyázza

A Való Világból legutoljára kiesett Gombinak rengetek meghívásnak kell eleget tennie, ezért úgy gondolta, jobb félni mint megijedni, felfogadott egy biztonsági embert, aki minden mozdulatára figyel.

Annak ellenére, hogy a Való Világ érzékeny szépfiúja csak kicsivel több, mint egy hete mozoghat szabadon a világban, máris rengeteg elfoglaltsága akadt, ezért még időben gondolt a biztonságára is. Gombi ugyanis felfogadott maga mellé egy bodyguardot, aki a minden fellépésre vele tart, és vigyázza Gombár úr minden egyes lépését. „Amióta kint vagyok, elég nagy lett a felhajtás körülöttem, ezért úgy gondoltam, hogy ha nem is örökké, de ideiglenesen mindenképpel elkél mellém valaki, aki ügyel a biztonságomra.” – mondta Gombi a NapiászOnline-nak, aki azt is elárulta, hogy régóta jó barátságot ápol védőjével.

„Már régóta ismerjük egymást, hiszen együtt jártunk edzeni, és mondhatni barátok vagyunk. Hála az égnek azonban még nem voltak negatív tapasztalataim, nem történt semmi rossz és nagyon remélem, hogy ez így is marad.” – mesélte kissé fáradtan a valóságshow-ból szabadult Gombi, akinek a testőre már régóta foglalkozik emberek védelmével. „Egy biztonsági cégnél vagyok vezető, tehát már évek óta ezzel foglalkozom. Legtöbbször azonban inkább külföldön dolgozom, Bécsbe nagyon sokat járok, de vigyáztam itthon Placido Domingora és Forma-1-es pilótákra is. Négy éve együtt edzünk már, amikor pedig kijött a villából, szóba került közöttünk ez a téma, és így lettem Gombi bodyguardja.” – újságolta a testőr, aki azt is elmesélte, hogyan védi meg Gombit a túlságosan is lelkes rajongólányoktól.


„Elindult az országjáró haknisorozat, rengeteg chipandale show-t ad, az emberek pedig megőrülnek érte, néha szinte teljesen szétszedik. Ezt most hétvégén is tapasztaltuk, hiszen vidéken lépett föl mintegy 150 hölgy előtt. Minden helynek megvan a maga biztonsági szolgálata, nekem pedig az a feladatom, hogy egyeztessek velük az esetlegesen fellépő problémákról. Ha például a lányok túlságosan is rányomulnak, akkor a lehető legrövidebb úton biztonságos helyre, például az öltözőbe tudjuk őt juttatni.” Persze mint azt Gombi is mondta, erre még eddig nem volt szükség, ám ahogy egyre többször énekli el Éliás Jr. Jól vagyok című számát, úgy egyre több és több női szívet tör össze, hiszen Picúrhoz még mindig végtelenül hűséges az érzékeny srác, aki a jövőben sem tervezi másképp alakítani kapcsolatát.

„Sajnos nagyon kevés időnk van egymásra, hiszen én járom az országot, felkéréseknek teszek eleget, és amikor tudok, akkor a szolárium szalonban is besegítek. Persze, hogy szeretnék több időt a szerelmemmel tölteni, de Picur is úgy gondolja, hogy jobb kint látni engem, mint bent, még akkor is, ha csak keveset tudunk találkozni.”

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.