Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2012. Június 13. 07:30, szerda | Helyi
Forrás: Németh Viktória

Wolf Kati szívének egyik csücske Győré

Wolf Kati szívének egyik csücske Győré

Szombaton, a XXII. Győri Általános Vásár sztárvendége volt az X-faktorból megismert Wolf Kati. A gyönyörű énekesnő a fellépés előtt adott interjút az InfoGyőr portáljának.

infoGyőr: - Egy hónapja debütált legújabb dala, "Az, aki voltam" címmel, ami inkább a lírai vonalat erősíti. Mennyire áll közel önhöz ez a stílus? Hogyan fogadta ezt az oldalát a közönség?

Wolf Kati: - Nagyon izgultam, hogy milyen lesz a fogadtatás, hiszen az előző két dalom, a "Szerelem miért múlsz?" és a "Vár a holnap", mindkettő pörgős dance dal, de akik ismernek egy kicsit, vagy szeretik a zenémet, már várták, hogy megmutassam ezt az oldalamat is. Ebből a szerzeményből készült a legújabb videoklip is, és úgy érzem nagyon jól összeállt az egész produkció.

iGy: - Május végén került sor az Eurovíziós Dalversenyre. Mit szól a Compact Disco szerepléséhez?

W. K.: - Nagyon büszke voltam rájuk, nekem már a válogató műsor alatt is az egyik
kedvencem volt, és azt gondolom, nagyon fontos, hogy mindig ott legyünk, és minőségi produkciót tegyünk le az asztalra. A szavazáson nem tudunk változtatni, annak megvan a sajátságos struktúrája, ám a szakmai közönség, akik kint voltak, egyöntetűen elismerték és szerették a Compact Discot. Ez a lényeg!

iGy: - Lépett már fel korábban is Győrben. Van valamilyen egyéb kötődése a városhoz?

W. K.: - Abszolút! A férjem győri, itt laknak a szülei, úgyhogy rendszeresen járok a városba, és annyira szeretem, hogy olyan szép itt minden. Azt gondolom, hogy Győr pontosan olyan hely, ami élhető, tehát megvan a kis intimitása, de mégis nagyváros, úgyhogy a szívemcsücske.

iGy: - Októberig teljesen tele a koncertnaptára, innen is rohan tovább a következő fellépésre. Mikor jut idő a pihenésre?

W. K.: - Elsősorban kétgyermekes anyuka vagyok, kicsik még a lányok, úgyhogy
hetente minimum három nap kizárólag a családé. Többnyire ezt nem nehéz betartani,hisz hétvégente vannak a fellépések, ahhoz meg már hozzászoktak, hogy anyaszombaton "dolgozik". Sokszor csak este vagy délután megyek el otthonról, akkor pedigjó kezekben hagyom őket, a férjem vagy a nagyszülők vigyáznak rájuk

Fotó: Nagy Péter

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 09:13, csütörtök | Helyi

Ezüstérmesek lettek a győri hallgatók a regattaversenyen

Először szerveztek hazánkban ilyen jellegű megméretettést egyetemistáknak.

2024. Május 02. 08:16, csütörtök | Helyi

Leolvassák a vízórákat

Több településen is dolgoznak majd a Pannon-Víz szakemberei.

2024. Május 02. 07:13, csütörtök | Helyi

Ingyenesen vagy nyomott áron nézhet kiváló magyar filmeket egy hétig

Idén egy hétig tart a magyar film napja.

2024. Május 01. 09:16, szerda | Helyi

Gyönyörű autókon legeltetné a szemét? Az ETO parknál megteheti! – Galériás cikk!

Minden hónap utolsó szombatján benzingőzzel és autóimádók elismerő sóhajával telik meg a győri ETO park parkolója: amerikai autók szerelemesei gyűlnek össze.