Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2010. November 10. 07:49, szerda | Bulvár
Forrás: Stop

Wolf Kati a férje számára változik át igazi nővé

Wolf Kati a férje számára változik át igazi nővé

A visszafogott nőként megismert Wolf Kati teljesen új oldaláról mutatkozott be az X-Faktor adásában. A kétgyermekes családanya szűk miniruhájában és szexi mozdulataival fokozta a hangulatot a klubkoncerten is.

"Egy nőnek az anyaság és az ezzel járó feladatok mellett más impulzusokra is szüksége van a környezetéből. A gyerekeimnek természetes, hogy nyugodt családanya vagyok, de a férjem számára átváltozom igazi nővé" - mondta Wolf Kati egy reggeli műsorban. Férje jogász, és az X-Faktor felfedezettje szerint ő is nagyon jól táncol. Ő biztatta a nejét is arra, hogy ne fogja vissza magát a színpadon.

"Mindenben támogatott, ugyanakkor féltett is. Mielőtt jelentkeztem, leültünk együtt átbeszélni a dolgokat: ki figyel majd a gyerekekre, és hogy mennyi idővel, energiabefektetéssel jár majd ez az egész."

Szerencsére az énekesnőnek sokan segítenek a családból: mindkét nagymama szívesen van együtt az ötéves Jankával és a tíz hónapos Lucával.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.