Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2013. December 16. 12:13, hétfő | Bulvár
Forrás: InfoGyőr/WK

X-Faktor összegzés: 10 megdöbbentő fordulat a műsorban

X-Faktor összegzés: 10 megdöbbentő fordulat a műsorban

Véget ért az X-Faktor, először fordult elő, hogy női énekes nyerte meg a versenyt, szintén először jutott a fináléba csapat. Danics Dóra és a ByTheWay maradt a végsődöntőben, a nézők szavazatai szerint, pedig a sosem párbajozó Danics Dóra lett az idei X-Faktor győztes.

A magyar X-Faktor történetében az idei műsör, több szempontból hozott csavart. Ha a legtöbb énekes kiemelkedő énektudásával nem is kápráztatta el a közönséget, az izgalmas fordulatok kárpótolták mindezt. Összeszedtünk tíz megdöbbentő történést az idei X-Faktorból.

1. Első nagy fordulatnak az bizonyult, hogy a műsor szerkesztői bejelentették, új zsűrik lesznek. Egyedül Geszti Péter tarthatta meg helyét a mentorok közt. Különösen megdöbbentő volt, hogy az új női zsűri Tóth Gabi lett, és Alföldi Róbert hosszú idő után először az X-Faktorban debütált a televízióban.

2. Csobot Adél az idei X-faktorban már nem énektudásával szórakoztatta a közönséget, hanem műsorvezetőként próbálta ki magát. A harmadik élő show alkalmával Adél nagyot villantott, heteken keresztül kapta a negatív és pozitív véleményeket ruhaválasztásával kapcsolatban.

3. Bozsek Márk úgy döntött nem folytatja tovább a versenyt, mert nem érezte magát jól a színpadon. Úgy gondolta, olyan énekesektől veszi el a lehetőséget, akik jobban megérdemelnék, hogy minden hétvégén ott énekelhessenek a színpadon. Eddigi szériák során még sosem volt erre precedens, így nem csak a rajongókat, de az X-Faktor stábját, velük együtt az énekeseket, mentorokat is ledöbbentette Márk döntése.

4. Bozsek Márk kilépett, az előző héten kiesett ByTheWay ismét versenybeszállt. Az új esély nagy erőt adott a fiúknak, ami kísérte is őket a fináléig.

5. Tóth Gabi volt a verseny legdekoratívabb és legtöbbet villantó személye. Az énekesnő mentorként is hozta magával vagány stílusát, kiemelve lenyűgöző alakját és dekoltázsát.

6. Az X-Faktor álompárjának, Csobot Adélnak és Istenes Bencének kapcsolata véget ért. Bár nem haraggal váltak el egymástól, azért a műsorok során érezni lehetett a feszültséget.

7.Batánovics Lilit meggyanúsították, hogy tátog, és az dalok playbackről mennek az X-Faktorban. Az interneten terjengő vádakat végül a műsor kreatív főszerkesztője, Schiwert-Takács László a Bors kérdésére cáfolta: "Biztos, hogy nem volt playback. A versenyprodukciók mindig élőben mentek és mennek, ez a versenyszabályzatban is benne van. Másként csalás volna. A dal alapjában vokál van, amit ezúttal Csányi István és Kiss Enikő énekelt fel. Ha ez néhol hangosabbnak tűnt a megszokottnál, az technikai vagy keverési hiba lehet. Ez a stúdióban és a vezérlőben nem hallatszott problémának, és amikor visszanéztem a produkciót, szintén nem éreztem, hogy bármi gond lett volna. Minden versenyző élőben énekli a versenyprodukciókat, ez most is így volt" - jelentette ki a tévés szakember.

8.A pornós múlttal rendelkező Krasznai Tünde a műsorban tudott maradni egészen a fináléig. Talán ő volt az a versenyző, aki a legtöbb negatív véleményt kapta múltja miatt, de úgy tűnik különleges hangja, egyéni karaktere kiváltotta a szavazók szimpátiáját.

9. Még sosem jutott csapat a fináléba, ráadásul a ByTheWay nem egyszerű utat tett meg a versenyben, hiszen egyszer már ki is estek. De az új esélyből a rajongók és a csapat is tanult.

10. Végül pedig Danics Dóra győzelme, történelmet írt az X-Faktorban. Először nyert lány, nem beszélve arról, hogy Dóra nem is párbajozott az adások egyszer sem.

Fotók: RTL Klub
Facebook

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.