Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2019. Június 04. 08:15, kedd | Bulvár

Záhorszki Dominika a Miss & Mr. Grand Sea World-re készül

Záhorszki Dominika a Miss & Mr. Grand Sea World-re készül

A 18 éves Záhorszki Dominika a hetekben arra készül, hogy a Miss & Mr. Grand Sea World világversenyen méretteti meg magát.

Mi adta az inspirációt a modellkedéshez?

Az egyik szórakozóhelyen egy kedves hölgy megszólított, hogy milyen csinos vagyok és hogy lenne- e kedvem jelentkezni a VIII.Magyar Világtalálkozó Szépe versenyre. Én nyitott voltam a dologra ugyanis szeretem kipróbálni magam új dolgokban, ezután maguktól adódtak a lehetőségek, a legtöbbel éltem is.

Gratulálunk, hogy ilyen fiatalon, ilyen rangos versenyre mész! Hogyan készülsz a versenyre, hogyan telnek a mindennapjaid?

Különösen nagy hangsúlyt fektetek az életemben a mindennapi étrendemre, az egészséges étkezésre, valamint próbálok minél többet edzeni, amennyire az időm engedi. Fontosnak tartom a bőröm rendszeres ápolását, kicsit barnítását is. Mostanában már divattervezőkkel is felvettem a kapcsolatot a különböző ruhák miatt. Szeretném a legjobbat kihozni magamból a verseny alatt, bár azt látom, hogy biztosan nem lesz könnyű, hiszen nagyon sok szép lány részt vesz még az eseményen. A versenyre való készülésben nagyon sokan segítenek nekem, amiért nagyon hálás vagyok, de ezek közül ki szeretnék emelni két személyt : Édesanyukámat és Szick Petrát, akik a felkészülésben mindig, mindenben mellettem állnak, mint lelkileg és mint fizikailag is.

Kit emelnél ki szakmai példakédeként?

Kifejezetten nincsen kedvenc divattervezőm és példaképem se, mert mindenkinek a munkáját nagyon szeretem és elképesztő, amit elértek saját akaratuktól, ez tiszteletre méltó!

Köszönöm a beszélgetést!

Én köszönöm!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára