Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2011. Április 12. 07:49, kedd | Bulvár
Forrás: STOP

Zalatnay Cini: Giannit "elbírnám"

Zalatnay Cini: Giannit "elbírnám"

Zalatnay Cini és Gianni első közös fellépése meghatározó volt, ugyanis ezzel egyben utoljára énekelhettek a TV2 A Nagy Duett című éneklős versenyében. Úgy néz ki, hogy ettől függetlenül az énekesnő és a műsorvezető útjai még tal

Zalatnay Cini párja Gianni Annoni volt a TV2 A Nagy Duett című műsorában, de hiába kaptak dicsérő szavakat, mégis nekik kellett búcsúzniuk az első körben. Az énekesnő szerint nem volt gond a produkciójukkal és mindketten szomorúak, hogy búcsúzniuk kellett.

"Szomorúság nekem és Gianninak is. Szerintem több volt a produkcióban és sokat is tettünk érte. Számomra azért is volt hatalmas élmény, mert végre megint zene-közelben lehetettem, nemcsak a kis koncerteken, hanem egy élő televíziós műsorban, nagyközönség előtt. Számomra ez egy tök jó kihívás volt" - kezdte Zalatnay Cini, aki elárulta: senki sem vélekedett úgy, hogy nekik kellett volna kiesniük az első fordulóban.

Ugyanakkor az interneten különböző vélemények kerültek napvilágra, a műsorhoz kapcsolódó honlapon, például a kérdésben szavazók közül sokan nem értik miért kellett elbúcsúzni kedvenc párosuktól.

"Én csak pozitív dolgokat kaptam, de sok nóta lett volna még talonban, ezért sajnálom. Gianni sokkal jobb, mint gondoltam. Azt mondta, hogy saját maga szórakoztatására tovább foglalkozik az énekléssel, én pedig - ha van kedve - a koncertemen is "elbírnám", jó vele dolgozni.

Közben az interneten felröppentek az ilyenkor szokásos hírek, hogy vajon bunda volt vagy sem. Erre nem tudok választ adni. Furcsa, hogy a zsűri által a 4., míg a szavazás alapján a 9. helyen voltunk, és 10-15 perc alatt a 10. helyig jutottunk, kiestünk" - vélekedett Cini, aki szívesen látná még Giannit, ha esetleg újra énekelhetnének, de már csak a fináléban egy közös duett erejéig. Az énekesnő hozzátette: az internetes oldalon a szakértő szerint, ha egy ország szavaz egy időben, ugyanarra, akkor sem tud ekkorát csúszni, de ez már sovány vigasz és nem akar részt venni a fejtegetésekben.

"Senki nem jött oda a produkcióval kapcsolatban, hogy rossz lett volna. Az, hogy ekkora nézettségű műsorban szerepeltem, arra is jó, hogy ezt a koncertszervezők látják, jönnek is az újabb fellépések. Valamint plusz hasznom, hogy rövid és világos lett a hajam, valamint fogytam két hét alatt 6 kilót, ami szintén kemény meló volt" - mondta Cini.

STOP

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.