Városlista
2022. május 25, szerda - Orbán

Hírek

2011. Szeptember 22. 14:53, csütörtök | Bulvár
Forrás: Story Online

Zimány Linda villantott

Zimány Linda villantott

Zimány Linda szexi szerelésben jelent meg a napokban az RTL Klub Csak csajok című műsorában. A modell fehér felsője alá nem vett melltartót, így sikerült megmutatnia mindazt, amit valószínűleg nem akart volna.

Mint ahogyan arról már a StoryOnline is beszámolt, Linda a közelmúltban plasztikai sebész kése alá feküdt, és megnagyobbíttatta kebleit. A szőke szépség állítólag másfél éve fontolgatta, hogy megcsináltatja a fogyókúrája során összement keblét. A végeredmény a hírek szerint Linda focista szerelmének, Dzsudzsák Balázsnak is tetszett.

A Csak csajokban Linda vélhetően már azért ült melltartó nélkül a kamerák elé, hogy mindenki megnézhesse a műtétje végeredményét. Látva a lány kebleit, kijelenthetjük, nem volt kidobott pénz, amit a mellnagyobbításra szánt.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Május 24. 09:02, kedd | Bulvár

Vilmos herceg 40. születésnapjára ötfontos érmét bocsát ki a brit pénzverde

Ötfontos érmét bocsát ki Vilmos brit herceg 40. születésnapja alkalmából a királyi pénzverde.

2022. Május 22. 18:50, vasárnap | Bulvár

Szappanopera-sztár lett a brit trónörökös

Szappanopera-sztár lett a brit trónörökös. Károly walesi herceg édesanyja, II. Erzsébet királynő kedvéért vállalta a beugrást a BBC közszolgálati televízió legnépszerűbb, EastEnders című sorozatában.

2022. Május 17. 06:00, kedd | Bulvár

Kezdődik kedden a 75. cannes-i fesztivál

Több mint 35 ezer szakmai résztvevő és mozirajongó részvételével kedden megkezdődik a 75. cannes-i fesztivál, amelynek hivatalos programjában 21 film versenyezhet az Arany Pálmáért.

2022. Május 16. 18:05, hétfő | Bulvár

Magyar rekordot ért el két Star Wars-plakát a budapesti aukción

Magyarországi rekordot ért el két Star Wars-plakát leütési ára Budapesten: