Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2018. Július 12. 07:55, csütörtök | Belföld

Zorro-állarcban ijesztget egy szatír Pécsett

Zorro-állarcban ijesztget egy szatír Pécsett

Pécs belvárosában, a Barbakán környékén volt egy baráti társaság, amikor megjelent egy férfi maszkban, nadrág nélkül, majd angolul beszélt valamit a nemi szervéről, kielégítette magát, aztán eltűnt a helyszínről - írja a pecsma.hu

Az index.hu egyik olvasója szintén látta a férfit, még július 5-én, este fél11 körül. Elmondása szerint egy 25 év körüli, 180 centi magas, vékony, szálkás testalkatú, félénken viselkedő, külföldi férfiről van szó. Fején fekete kötött sapkát, valamint egy Zorro maszkká alakított, sálszerű kiegészítőt viselt. A férfin ezen kívül egy világoskék póló volt. Olvasónk és barátnője egy lépcsőn beszélgetett az Attila utca 17-nél található játszótérnél, amikor a férfi az Alkotmány utca felől odalépett hozzájuk, és nemiszervéről beszélt angolul. Amikor elküldték, később ismét próbálkozott, majd úgy látták, hogy a férfi elsétált. Amikor nem sokkal később elindultak, akkor vették észre, hogy másfél méterre tőlük, a sötétben önkielégítést végez a férfi.

A pécsi rendőrök szerint több bejelentés is érkezett hozzájuk. A férfi elsősorban a belvárosban, és az egyetemi városrész körül mutogatja magát. A terjedő Facebook posztban a Tüzér utca, és Megyeri tér szerepel konkrét helyszínként. A Pécsi Rendőrkapitányság szeméremsértés elkövetése miatt rendelt el nyomozást ismeretlen tettes ellen. Az elkövető felkutatása folyamatban van.

A rendőrség kéri, aki látja a férfit, késlekedés nélkül tegyen bejelentést a 107, illetve 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

Forrás: index.hu

Kép: index.hu - Sóki Tamás / MTI

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 14:32, csütörtök | Belföld

Átadták a 33. számú főút 2x2 sávra bővített újabb szakaszát

Elkészült a 33. számú főút újabb szakasza, ezzel Debrecentől Látóképig 2x2 sávon közlekedhetnek a járművek - hangzott el az útszakasz csütörtöki átadó ünnepségén.

2024. Április 18. 14:30, csütörtök | Belföld

A kormány szerint a vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről

A vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről - mondta a Nemzetgazdasági Minisztérium foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára csütörtökön a Kossuth rádió műsorában.

2024. Április 18. 14:29, csütörtök | Belföld

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban - közölte az Energiaügyi Minisztérium (EM) csütörtökön a Facebook oldalán közzétett bejegyzésben.

2024. Április 18. 14:27, csütörtök | Belföld

Kis és közepes vállalkozók kaphatnak teret az eMagon

Együttműködést kötött a VOSZ és az eMAG a magyar kkv-k online értékesítési csatornáinak fejlesztésére