Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2010. Október 04. 07:49, hétfő | Bulvár
Forrás: Story Online

Zsófit állásából is kitették

Zsófit állásából is kitették

Kállai Kiss Zsófit egyszerre több csapás is érte a napokban. Nem elég, hogy szombaton kiesett az RTL Klub X-Faktor című műsorából, de előtte a munkahelyéről is elküldték - éppen a verseny miatt.

Zsófi ingatlanközvetítőként dolgozott és főnökei nem tolerálták, hogy több napra kimaradt a munkából az X-Faktoros felkészítő tábor miatt. Éppen ezért távoznia kellett, amit néhány órával korábban közöltek vele, mint ahogyan színpadra kellett állnia. A StoryOnline-nak elmondta, szerette volna megmutatni, hogy mit tud, ezért egy nehezebb dalt választott. Ám amikor kiállt a színpadra, egyszerűen leblokkolt.

Zsófi azt mondja, mindenképpen lelki okoknak tulajdonítja a rossz teljesítményét és a kiesését. Úgy érzi, csalódást okozott a szüleinek, bár ezt soha nem mondták neki. A fiatal lány azonban nem adja fel az éneklést. Szeretne zenekart alapítani, sőt úgy tervezi, jövőre is jelentkezik az X-Faktorba.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.