Városlista
2020. január 21, kedd - Ágnes

Hírek

2010. Június 29. 07:53, kedd | Bulvár
Forrás: Story Online

Zuhanyzás közben mutatta meg pucér testét a modell

Zuhanyzás közben mutatta meg pucér testét a modell

Hála Adrianne Curry-nek a Twitter soft-pornó oldal lett, mivel legújabb kitárulkozó fotóján már csak szappanhab borítja sokat látott testét.

 

Adrianne Curry magamutogatásai alapján olyan, mint aki nem is Tyra Banks modelliskoláját, hanem Paris Hilton Meztelenül a hírnév felé című kurzusát végezte volna el. Ugyanis nem csinál mást, mint pucér képeket készít magáról számítógépezés, főzés, és nyaralás közben. Vagy éppen a zuhany alatt, ahogy tette ezt legutoljára. A végeredményt pedig nem volt rest megosztani a nagyérdeművel, ahogy eddig mindig. Friss fotója az eddigi legbátrabb, mivel egész alakos pucér művet még soha nem tett közszemlére. De legalább annyi tartás volt benne, hogy a végtagjaival besegítsen a hiányos takaró szappanhabnak. A kérdés már csak az, hogy mi lesz a következő póz.

 

A huszonhét éves modell gerillaakciói már kezdik kiakasztani a Twitter üzemeltetőit, ezért valamilyen szűrőrendszeren dolgoznak, ami eltávolítja a hasonló kitárulkozásokat. Bár talán elég lenne Adrianne profilját törölni központilag, mert a több felhasználó - köztük a celebek kilencven százalékával - sokkal visszafogottabbak életük tudósításában.

 

Ezek érdekelhetnek még

2020. Január 21. 08:25, kedd | Bulvár

Börtön várhat Demcsák Zsuzsára

Az egészen biztos, hogy újabb egy évre eltiltják majd a vezetéstől, de az sem kizárt, hogy 20 nap elzárásra ítélik - nyilatkozta egy szakértő Demcsák ügyében.

2020. Január 20. 17:08, hétfő | Bulvár

Bereményi Géza érdemelte ki a Kölcsey-emlékplakettet

Bereményi Géza Kossuth- és József Attila-díjas írónak, Balázs Béla-díjas filmrendezőnek ítélte oda idén a Kölcsey-emlékplakettet a Kölcsey Társaság kuratóriuma.

2020. Január 20. 15:05, hétfő | Bulvár

Harmincadik évfordulóját ünnepli idén a Művészetek Völgye

Idén nyáron 30. alkalommal rendezik meg az ország legnagyobb összművészeti fesztiválját, a Művészetek Völgyét, amelynek idei programjaiban a könnyűzenei koncertek mellett nagyobb hangsúlyt kapnak az irodalmi, színházi,

2020. Január 20. 14:36, hétfő | Bulvár

Sztárfellépőkkel jön a szóvivő bál nemcsak szóvivőknek!

Ne maradj le a farsangi szezon leghangulatosabb báljáról – olvasható a szervezők meghívójában, hozzátéve, hogy fergeteges hangulat, kitűnő ételek és korlátlan italfogyasztás várja a bálozókat az eseményen.