Városlista
2020. augusztus 4, kedd - Domonkos

Hírek

2010. Június 29. 07:53, kedd | Bulvár
Forrás: Story Online

Zuhanyzás közben mutatta meg pucér testét a modell

Zuhanyzás közben mutatta meg pucér testét a modell

Hála Adrianne Curry-nek a Twitter soft-pornó oldal lett, mivel legújabb kitárulkozó fotóján már csak szappanhab borítja sokat látott testét.

 

Adrianne Curry magamutogatásai alapján olyan, mint aki nem is Tyra Banks modelliskoláját, hanem Paris Hilton Meztelenül a hírnév felé című kurzusát végezte volna el. Ugyanis nem csinál mást, mint pucér képeket készít magáról számítógépezés, főzés, és nyaralás közben. Vagy éppen a zuhany alatt, ahogy tette ezt legutoljára. A végeredményt pedig nem volt rest megosztani a nagyérdeművel, ahogy eddig mindig. Friss fotója az eddigi legbátrabb, mivel egész alakos pucér művet még soha nem tett közszemlére. De legalább annyi tartás volt benne, hogy a végtagjaival besegítsen a hiányos takaró szappanhabnak. A kérdés már csak az, hogy mi lesz a következő póz.

 

A huszonhét éves modell gerillaakciói már kezdik kiakasztani a Twitter üzemeltetőit, ezért valamilyen szűrőrendszeren dolgoznak, ami eltávolítja a hasonló kitárulkozásokat. Bár talán elég lenne Adrianne profilját törölni központilag, mert a több felhasználó - köztük a celebek kilencven százalékával - sokkal visszafogottabbak életük tudósításában.

 

Ezek érdekelhetnek még

2020. Augusztus 03. 17:08, hétfő | Bulvár

Andonik 4s vendége Homonnay Zsolt - VIDEÓ

Az Andonik 4s vendége Homonnay Zsolt volt, akitől néhány érdekességet tudhatunk meg a színházi életről és a rendezésről.

2020. Augusztus 03. 15:03, hétfő | Bulvár

Főzzünk Robival! Csokifelfújt, meggygrillázs - VIDEÓ

Szeretitek a csokis desszerteket? Robi most egy édességet fog készíteni és közben sok érdekességet mesél a csokoládéról.

2020. Július 31. 06:00, péntek | Bulvár

Elmarad a Strand Fesztivál, az EFOTT, a Fishing On Orfű is

A zamárdi Strand Fesztivál, a velencei-tavi EFOTT, a Fishing On Orfű, a szegedi SZIN, a Paloznaki Jazzpiknik és az adyligeti Kolorádó Fesztivál is elmarad a kormány csütörtöki döntése,

2020. Július 29. 08:21, szerda | Bulvár

Pert indít a Facebook az Európai Bizottság ellen

Pert indít a Facebook közösségi hálózati portál az uniós bíróságon az Európai Bizottság ellen.