Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Blog | lélekbúvár

2012. Augusztus 09. 23:46, csütörtök

gurulni jó!

gurulni jó!

Ha gyerekként neked is kék zöld foltos volt mindig a lábad, de manapság inkább visszahívnád a sajgó fizikai fájdalmat a lelki traumák és nehézségek helyett olvass tovább.

Emlékszem gyerekként milyen büszkén mutattam apuéknak kék-zöld foltos lábamat.
-Nézd, apu, ezt itt akkor szereztem, mikor elestem a biciklivel, ezt itt akkor mikor kiestem a hintából a játszón, ezt pedig akkor mikor fogócskáztunk a többiekkel. Felcseperedvén egyre kevesebb színes folt volt a lábamon, viszont egyre többen voltak „az élettől kapott kék zöld foltok”. Azonban ezek is, akárcsak a fizikai sebeink tanulsággal szolgálnak és erősítenek; de csak abban az esetben ha nem adjuk fel, ha nem dobjuk a biciklit meg a görkorit örökre a sarokba az első nagy esés után.

Hiszen nincs is nagyobb élvezet, mint hasítani a levegőt kerekeken tova-gurulva és az izgalmat éppen a kis repedés-akadályok adják. És ha még néha a földre is kerülünk egy- egy nagyobb bukkanónál, annál jobb érzés lesz beérni a célba, ahol Apu tárt karokkal és gyógypuszival vár.

Fotó: Nagy Péter

Péter képet megtekintheted a facebookon is:keresd a Streetphoto Győrt.

Ha szeretnél tanácsot kérni írj bátran a lelekbuvar.infogyor@gmail.com e-mail címre! Mi segítünk!

Véleményed van? Szólj hozzá!

További bejegyzések a blogban

2012. Október 11. 17:18, csütörtök | lélekbúvár

Kirándulás apu fejében...

Problémáink mindig lesznek. Ugyanakkor különös, hogy ez az egyik kulcsa a boldogságnak. Vagy elfogadjuk ezt és a problémákkal megküzdünk, az örömökért pedig duplán hálásak leszünk, vagy harcolunk ellene és megkeserítünk minden egyes

2012. Szeptember 20. 20:35, csütörtök | lélekbúvár

Lunáris prizma változtass át engem!

.... és a világ újra és újra megmenekült. Hála... ...nem nem a pindúr pandúroknak.. hanem nekünk.

2012. Szeptember 16. 10:37, vasárnap | lélekbúvár

Segítsünk egy anyának

Tremmelné Kiss Ildikó egy 49 éves anya. Két gyermekével él együtt, Attilával és Ildikével. Ildike halmozottan sérült 32 éves lány, akinek a születése után egy évvel később vették észre az orvosok, hogy baj van.