Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Blog | lélekbúvár

2012. Június 24. 08:51, vasárnap

gyere süssünk kenyeret

gyere süssünk kenyeret

Hányan tudjuk kimondani az igazán fontos szavakat. Mi emberek a mai világban ahol amúgy is fényév választ el embert embertől nehezen fejezzük ki érzéseinket. Pedig egy hétmérföldes csizmával felérhet akár egyetlen szó is. Szeretlek…Boc

A kérdés itt az ki akarsz lenni?

Egy magas falakkal és sánccal körbevett vár ura, aki ugyan egyedül birtokolja a várat de hiába kiabál a legmagasabb torony tetejéről segítségért, senki nem tud átjutni a sötét és veszélyes erdőn , a sáncokon és a falakon.

Vagy szeretnél egy szeretett és szerető ember lenni, akinek a kandallójában mindig ropog a tűz,és szívesen lát téged is hogy aztán kovászból kenyeret süssetek.

Készítsd el te is a kovászt.

Adj hozzá jó nagy adag szeretetet, egy csipet alázatot, egy kanál megbocsájtást és ízlés szerint nyitottságot. Majd csiholj tüzet és várj. Várj míg a kovász megkel és odaérek hogy megsüssük a kenyeret.

Véleményed van? Szólj hozzá!

További bejegyzések a blogban

2012. Október 11. 17:18, csütörtök | lélekbúvár

Kirándulás apu fejében...

Problémáink mindig lesznek. Ugyanakkor különös, hogy ez az egyik kulcsa a boldogságnak. Vagy elfogadjuk ezt és a problémákkal megküzdünk, az örömökért pedig duplán hálásak leszünk, vagy harcolunk ellene és megkeserítünk minden egyes

2012. Szeptember 20. 20:35, csütörtök | lélekbúvár

Lunáris prizma változtass át engem!

.... és a világ újra és újra megmenekült. Hála... ...nem nem a pindúr pandúroknak.. hanem nekünk.

2012. Szeptember 16. 10:37, vasárnap | lélekbúvár

Segítsünk egy anyának

Tremmelné Kiss Ildikó egy 49 éves anya. Két gyermekével él együtt, Attilával és Ildikével. Ildike halmozottan sérült 32 éves lány, akinek a születése után egy évvel később vették észre az orvosok, hogy baj van.