Városlista
2024. április 24, szerda - György

Blog | Táplálkozási tanácsok Novák Péterrel

2018. Március 02. 16:42, péntek

Quiz!

Quiz!

Van kedved játszani?

Reményeim szerint az elmúlt több mint egy évben a blogbejegyzésekben az egészséges táplálkozással kapcsolatos számotokra is értékes és érdekes információkat, ismereteket sikerült megosztanom veletek. Aki nagyjából követte a blogot észrevehette, hogy több bejegyzésemben is visszaköszön az a számomra egyértelmű gondolat, hogy, mint az élet sok más területén, a táplálkozásban sem célra vezetőek a szélsőséges megnyilvánulások, legyen szó akár a mennyiségről, akár a gyakoriságról, akár a minőségről.

Ha csak néhány olvasó fejében sikerült elültetni az egészséges táplálkozás iránti igény gondolatát, már sikernek tudom elkönyvelni, akik pedig ki akarják próbálni, hogy az olvasottakból mennyi maradt meg bennük, azokat ezennel meghívom egy játékra.

A lenti linkről egy 13+1 kérdésből álló KVÍZ indítható, amelynek kérdései valamelyik korábbi blogbejegyzésemhez kapcsolódnak. A kérdések megválaszolásához nincs szükség különleges ismeretekre, de ha mégis elakadnátok, minden kérdésnél ott van annak a blogbejegyzésnek a hivatkozása, ahol a helyes válasz megtalálható.

Pusztán szórakozásból is kitölthető a kérdőív, de nyerhetsz is vele!

Azok között, akik március 18-ig kitöltik a kérdőívet és megosztják facebook oldalamnak azt a bejegyzését, amelyben a KVÍZ játékot meghirdettem egy személyre szabott 10 napos étrend kerül kisorsolásra.

A KVÍZ kitöltéséhez az email címedre van szükség (egyéb adatok megadása nem kötelező), a megosztás után pedig egy facebook üzenetben add meg, hogy milyen email címről játszottál.

Játékra fel!

Telefonszám: +36 20 208 53 67

Email: novakpeter@nutriexpert.hu

Weboldal: nutriexpert.hu

Facebook: Novák Péter, táplálkozási tanácsadás

Véleményed van? Szólj hozzá!

További bejegyzések a blogban

2020. Február 05. 15:13, szerda | Táplálkozási tanácsok Novák Péterrel

Táplálkozási tanácsok Novák Pétertől: NUTRIEXPERT TUDÁSTÁR - A feldolgozott élelmiszerek nyomában

A feldogozott élelmiszerek kapcsán gyakran jut eszünkbe valamilyen negatív jelző, pl. az egészségtelen vagy a „műanyag”, de lehetne még sorolni.

2020. Január 28. 14:45, kedd | Táplálkozási tanácsok Novák Péterrel

Táplálkozási tanácsok Novák Pétertől: NUTRIEXPERT TUDÁSTÁR - Táplálkozástudomány: tudomány vagy káosz?

Külső szemlélő számára bizonyos szempontból, és nem teljesen alaptalanul, úgy tűnhet, hogy a táplálkozástudomány egy nagy zűrzavar. Az egymásnak ellentmondó „tanok és teóriák” könnyen megzavarják a fejeket.

2020. Január 23. 12:05, csütörtök | Táplálkozási tanácsok Novák Péterrel

Táplálkozási tanácsok Novák Pétertől: NUTRIEXPERT TUDÁSTÁR - Vita a gabonafélékről

A gabonafélék fogyasztásában rejlik a hosszú élet titka, vagy azok egyes összetevői éppen megrövidítik az életet? Vajon a gabonafélék esszenciális élelmiszercsoportnak tekinthetőek-e, vagy éppen ellenkezőleg?