Városlista
2019. november 11, hétfő - Márton

Blog | Táplálkozási tanácsok Novák Péterrel

2018. Március 02. 16:42, péntek

Quiz!

Quiz!

Van kedved játszani?

Reményeim szerint az elmúlt több mint egy évben a blogbejegyzésekben az egészséges táplálkozással kapcsolatos számotokra is értékes és érdekes információkat, ismereteket sikerült megosztanom veletek. Aki nagyjából követte a blogot észrevehette, hogy több bejegyzésemben is visszaköszön az a számomra egyértelmű gondolat, hogy, mint az élet sok más területén, a táplálkozásban sem célra vezetőek a szélsőséges megnyilvánulások, legyen szó akár a mennyiségről, akár a gyakoriságról, akár a minőségről.

Ha csak néhány olvasó fejében sikerült elültetni az egészséges táplálkozás iránti igény gondolatát, már sikernek tudom elkönyvelni, akik pedig ki akarják próbálni, hogy az olvasottakból mennyi maradt meg bennük, azokat ezennel meghívom egy játékra.

A lenti linkről egy 13+1 kérdésből álló KVÍZ indítható, amelynek kérdései valamelyik korábbi blogbejegyzésemhez kapcsolódnak. A kérdések megválaszolásához nincs szükség különleges ismeretekre, de ha mégis elakadnátok, minden kérdésnél ott van annak a blogbejegyzésnek a hivatkozása, ahol a helyes válasz megtalálható.

Pusztán szórakozásból is kitölthető a kérdőív, de nyerhetsz is vele!

Azok között, akik március 18-ig kitöltik a kérdőívet és megosztják facebook oldalamnak azt a bejegyzését, amelyben a KVÍZ játékot meghirdettem egy személyre szabott 10 napos étrend kerül kisorsolásra.

A KVÍZ kitöltéséhez az email címedre van szükség (egyéb adatok megadása nem kötelező), a megosztás után pedig egy facebook üzenetben add meg, hogy milyen email címről játszottál.

Játékra fel!

Telefonszám: +36 20 208 53 67

Email: novakpeter@nutriexpert.hu

Weboldal: nutriexpert.hu

Facebook: Novák Péter, táplálkozási tanácsadás

Véleményed van? Szólj hozzá!

További bejegyzések a blogban

2019. Január 31. 18:42, csütörtök | Táplálkozási tanácsok Novák Péterrel

Táplálkozási tanácsok Novák Pétertől: Farsangi fánk

Kevés olyan időszaka van az évnek, amelyhez ne társulnának valamilyen hagyományos étkezési szokások és ezek szinte mindig a bőséges, a szükségleteket jóval meghaladó táplálkozásról szólnak.

2018. December 12. 18:55, szerda | Táplálkozási tanácsok Novák Péterrel

Táplálkozási tanácsok Novák Pétertől: Fokhagyma Luca napra

A Gergely-naptár bevezetése előtt december 13-a volt az év legrövidebb és legsötétebb napja, amikor a boszorkányok szabadon garázdálkodhattak, az ellenük való védekezés legjobb eszköze pedig a fokhagyma volt.

2018. December 02. 19:48, vasárnap | Táplálkozási tanácsok Novák Péterrel

Táplálkozási tanácsok Novák Pétertől: Karácsonyi kvíz

Ha december, akkor leginkább már mindenki a karácsonyt várja, ami a keresztény kultúrkör, ezzel együtt Európa legmeghittebb ünnepe, amely a szeretetről, a békességről és a megnyugvásról szól.