Városlista
2019. november 12, kedd - Jónás, Renátó

Blog | Táplálkozási tanácsok Novák Péterrel

2018. December 02. 19:48, vasárnap

Táplálkozási tanácsok Novák Pétertől: Karácsonyi kvíz

Táplálkozási tanácsok Novák Pétertől: Karácsonyi kvíz

Ha december, akkor leginkább már mindenki a karácsonyt várja, ami a keresztény kultúrkör, ezzel együtt Európa legmeghittebb ünnepe, amely a szeretetről, a békességről és a megnyugvásról szól.

Az ünnepek alkalmat nyújtanak a családi, baráti összejövetelekre, ezeknek pedig szerves része az étkezés. Az ünnepek alatt sokan érzik úgy, hogy szinte kötelező enni, elfeledkezve arról, hogy a mértéktelen táplálkozás hosszú távon kellemetlen következményekkel járhat, rövidtávon pedig elronthatja az ünnepi hangulatot. Ezzel kapcsolatban évről-évre és várhatóan az idei karácsony közeledtével is számtalan jó tanács, figyelmeztetés látott illetve lát majd napvilágot.

Nem akarom szaporítani az ilyen jellegű írások számát, és nem akarok ünneprontó sem lenni, helyette inkább egy játékra hívlak benneteket.

A linken egy 10+1 kérdésből álló KARÁCSONYI KVÍZ található, amelynek kérdései a különböző népek érdekes karácsonyi étkezési szokásairól, ételeiről, főleg édességeiről szólnak.

A kérdőív szórakozásból is kitölthető, de nyerhetsz is vele!

Azok között, akik december 13-ig (Luca napjáig) kitöltik a kérdőívet egy személyre szabott 10 napos étrend kerül kisorsolásra.

KARÁCSONYI KVÍZ

Ha nem voltál szerencsés, de valamelyik családtagodat, rokonodat, barátodat, barátnődet, kollégádat, szívesen megajándékoznád karácsonyra az egészség lehetőségével, válaszd ki valamelyik programomat és add át neki AJÁNDÉKUTALVÁNY formájában!

(Keress meg a megadott elérhetőségeken!)

Telefonszám: +36 20 208 53 67

Email: novakpeter@nutriexpert.hu

Weboldal: nutriexpert.hu

Facebook: Novák Péter, táplálkozási tanácsadás

Véleményed van? Szólj hozzá!

További bejegyzések a blogban

2019. Január 31. 18:42, csütörtök | Táplálkozási tanácsok Novák Péterrel

Táplálkozási tanácsok Novák Pétertől: Farsangi fánk

Kevés olyan időszaka van az évnek, amelyhez ne társulnának valamilyen hagyományos étkezési szokások és ezek szinte mindig a bőséges, a szükségleteket jóval meghaladó táplálkozásról szólnak.

2018. December 12. 18:55, szerda | Táplálkozási tanácsok Novák Péterrel

Táplálkozási tanácsok Novák Pétertől: Fokhagyma Luca napra

A Gergely-naptár bevezetése előtt december 13-a volt az év legrövidebb és legsötétebb napja, amikor a boszorkányok szabadon garázdálkodhattak, az ellenük való védekezés legjobb eszköze pedig a fokhagyma volt.

2018. Július 25. 20:17, szerda | Táplálkozási tanácsok Novák Péterrel

Táplálkozási tanácsok Novák Pétertől: Uborkaszezon

Fenti jelzővel a köznyelvben a nyárnak azt az eseménytelen időszakát szokták jelölni, amikor szinte megáll az élet, nem történik semmi fontos, azon kívül, hogy terem az uborka.