Városlista
2024. május 1, szerda - Fülöp

Blog | lélekbúvár

2012. Július 25. 07:46, szerda

Vállald a rizikót- ugorj fejest!

Vállald a rizikót- ugorj fejest!

Muszáj időnként fejest ugrani az ismeretlenbe a „Sötét Éjszakába” , persze kell egy ejtőernyő vagy valami, amivel küzdhetünk a gravitáció gyilkos ereje ellen, hiszen nem mindegy hogy harcolunk vagy átadjuk magunkat a sötéten ásító m

Fotó: Nagy Péter

Apu féltő szavai mindig óva intenek az olyan fejesugrásoktól, amiknek nem látni a következményeit, a kimenetelét. Én viszont rájöttem, hogy ha nem vállalunk rizikót az életben, lemondunk arról, hogy életünket jobbá tegyük és lemondunk személyi és spirituális fejlődésünkről is, elücsörgünk a babérokon egy egész életen át. Nem ez az egyéni küldetésünk , nem lehet ez életünk célja.

Muszáj időnként fejest ugrani az ismeretlenbe a „Sötét Éjszakába” , persze kell egy ejtőernyő vagy valami, amivel küzdhetünk a gravitáció gyilkos ereje ellen, hiszen nem mindegy hogy harcolunk vagy átadjuk magunkat a sötéten ásító mélységnek. Egyszóval nem elég egy vakmerő lépés, tudnunk kell, hogy nem lesz zökkenőmentes utunk az álmaink felé vezető úton, de tenni, és küzdeni kell akkor is, ha a cél még csak látótávolságban sincs, ha eléggé bízunk és küzdünk egyszer csak hirtelen előttünk terem majd a célszalag, amit áttépve beteljesíthetjük magunkat, a küldetésünket.

A kabbala tanításai szerint a szenvedés megtisztítja a lelkünket, de ez nem egy évek óta vegetáló megromlott kapcsolatban való tengődést, vagy egy rossz munkahelyen való szenvedést jelent. Ez valójában a KÜZDÉSt jelenti. Hogy mindig törekszünk a jobbra, mind az életünkben mind a személyiségünkben. Igen néha fájdalmas változni és félelmetes változtatni. De vállalni kell a rizikót, össze kell szedni minden erőnket és bátorságunkat. Ellen kell állnunk a félelmeknek és a kétségeknek. Csakis a Küzdés, a Kitartás és a Bizalom lebeghet a szemünk előtt.

Az élet mindig tartogat meglepetéseket, soha ne fordítsunk hátat nekik ,csak azért mert félünk. Ez nem lehet kifogás. Itt nincs meghátrálás. Ha kihívást nyújt eléd az élet, fald fel azt nagykanállal!

Ha úgy érzed tanácsra van szükséged, írj, a lelekbuvar.infogyor@gmail.com e-mail címre! Itt kaphatsz segítséget!

Véleményed van? Szólj hozzá!

További bejegyzések a blogban

2012. Október 11. 17:18, csütörtök | lélekbúvár

Kirándulás apu fejében...

Problémáink mindig lesznek. Ugyanakkor különös, hogy ez az egyik kulcsa a boldogságnak. Vagy elfogadjuk ezt és a problémákkal megküzdünk, az örömökért pedig duplán hálásak leszünk, vagy harcolunk ellene és megkeserítünk minden egyes

2012. Szeptember 20. 20:35, csütörtök | lélekbúvár

Lunáris prizma változtass át engem!

.... és a világ újra és újra megmenekült. Hála... ...nem nem a pindúr pandúroknak.. hanem nekünk.

2012. Szeptember 16. 10:37, vasárnap | lélekbúvár

Segítsünk egy anyának

Tremmelné Kiss Ildikó egy 49 éves anya. Két gyermekével él együtt, Attilával és Ildikével. Ildike halmozottan sérült 32 éves lány, akinek a születése után egy évvel később vették észre az orvosok, hogy baj van.