Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2013. November 22. 12:00, péntek | Helyi
Forrás: InfoGyőr/WK

10 elképesztően jó, formabontó torta

10 elképesztően jó, formabontó torta

Össze sem számolható hány születésnapi összejövetelen vettünk részt és hányféle tortát láttunk, kóstoltunk már életünk során. Az is biztos, hogy néhány lánybúcsús tortán kívül általában csak hagyományos díszítéssel találkozhattunk a rendezvényeken. Pedig aztán a tortakészítés is egy művészet és, mint tudjuk, csak a fantáziánk szabhat határokat. Összegyűjtöttünk néhány formabontó kreációt, amelyeknek ha az ízét nem is tudjuk, de külsejük igencsak meggyőző.

Harcias pár

Egyre inkább gyakori, hogy a fiatal párok az esküvőjük némelyik részét humorral vegyítik. Egy időben terjedt az, hogy a násznép táncra perdült a szertartás közben, nem beszélve a vicces beszédekre, és a különleges fotókról. Amint a képen látható a tortával is lehet hagyománytól eltérőt alkotni.

Metal lady

A halálfejek a virágokkal elég kontrasztos megoldás, valószínűleg egy keményebb csaj kapta. A virágok talán azért kerültek a tortára, hogy őrizzék a nagyszülők és a kisgyerekek nyugalmát.

Undorító finomság

Az undorító mégis finom édességek az egyik legkedveltebb termékek, főleg a gyermekek körében. Nem csak halloweenkor lehet elereszteni a fantáziát!

Csajok kedvence

Igazi csajos torta, sminktermékekkel, rózsaszín alappal. Tízből kilenc nő ezt választaná.

Minyon torta

A Gru animációs filmből ismerté vált minyonok, igazi sztárokká nőtték ki magukat.

Sebtapasz fétis

Egy sebtapaszos torta csak is a bizarr kategóriába sorolható. Hiába lett nővér az illető, hiába szereti használni a sebtapaszokat, egy tortán valószínűleg sosem fognak jól mutatni. Vagy…?

Szénsavas torta

A Coca Cola iránti fanatizmus nem ismer határokat. Az biztos, hogy egy remekmű, de kicsit sem étvágygerjesztő.

Kalória bomba

Hamburger kedvelőknek hamburgeres torta jár. Ami szép az egészben, hogy ez még több kalóriát tartalmaz, mint a gyorskaja.

Bevállalós torta

Tipikus lánybúcsús torta, sokakat 18. születésnapjukon is sokkolnak vele.

Címkék: Humor, torta, vicc

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 09:13, péntek | Helyi

Laptopokat kapnak az 5., 6. és 9. osztályosok

Csaknem kétszázezer notebookot osztanak ki az általános és középiskolákban, így összesen már mintegy 450 ezer diák tanulhat a költségvetési forrásból beszerzett eszközökön.

2024. Április 26. 08:14, péntek | Helyi

Kínai kábelgyártó költözik Kisbérre, 150 dolgozóra van szükségük

A kínai Fiberhome Magyarországon hozza létre legnagyobb európai bázisát, ahol optikai kábeleket fog gyártan. Körülbelül 150 új munkahelyet teremt a beruházás.

2024. Április 26. 07:11, péntek | Helyi

Ingolstadtból igazol új vezetőt a győri Audi

A pénzügyi pozíciót érinti a változás.

2024. Április 25. 09:16, csütörtök | Helyi

Egy lépésre a bajnoki döntőtől a Serco Uni-Győr

Győzelemmel kezdte az elődöntőt a Serco-Uni Győr a női kosárlabda bajnokságban. Cziczás László csapatától így már csak egy lépésre a bajnoki döntő.