Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2015. December 01. 11:33, kedd | Helyi
Forrás: mti

14 fokkal indít a december

14 fokkal indít a december

Kedden délután szeles, borongós, ugyanakkor az évszakhoz képest enyhe időnk lesz Győrött.

A Skandináv-félsziget fölött markáns ciklon örvénylik. Hatására a kontinens északi felén gyakran erősen felhős az ég, és több helyen fordul elő csapadék; Izlandon, Lappföldön és az orosz területeken havazik, a ciklon déli oldalán az eső esik.

Sokfelé erős, viharos az északnyugati, nyugati szél. Ugyanakkor szárazföldünk déli, délnyugati része fölött anticiklon helyezkedik el, errefelé a változó felhőzet mellett hosszabb-rövidebb időre kisüt a nap, legfeljebb elvétve fordul elő zápor.

A legmagasabb nappali hőmérséklet Észak-, Északkelet-Európa nagy részén többnyire -1 és +5, Közép-Európában pedig általában 6, 14 fok között alakul.

Továbbra is délen van a legenyhébb idő, ott a kora délutáni órákra 15 és 22 fok közé melegszik fel a levegő. Kedd estig a Kárpát-medence fölött több front is átvonul.

Nyugat felől gyakran nedves léghullámok érkeznek fölénk, enyhe, szeles idő várható időnként esővel, záporral.

Várható időjárás az ország területén kedd estig

Éjszaka erősen felhős vagy borult idő lesz, délnyugaton néhol, másutt több helyen alakul ki eső, záporeső. Kedden északkeleten felszakadozik a felhőzet, hosszabb-rövidebb időre kisüt a nap, az ország más részein többnyire erősen felhős marad az ég.

Eleinte elszórtan, késő délutántól ismét többfelé valószínű eső, záporeső. A délnyugati, kedden a nyugati, északnyugati szél sokfelé megerősödik, főként északon, északkeleten viharossá fokozódik, csak hétfőn délutántól kedd hajnalig mérséklődik átmenetileg a szél.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 2 és 9 fok között valószínű. A legmagasabb nappali hőmérséklet kedden 9 és 15 fok között alakul.

Címkék: győr, időjárás, szél

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 11:11, szerda | Helyi

Ez gyors volt! – Már meg is javították a Jereváni úti bokatörő csomagautomatát

Közel egyméteresre bővült az automata előtti terület, nem kell tartani balesettől.

2024. Április 24. 09:20, szerda | Helyi

Ez a verseny nemzetközi találkozóhelye a makett köré szövődött barátságoknak – ilyen volt a 26. Mosonshow

Rengeteg ember, és még annál is több részletgazdag makett: ilyen volt az a makettverseny Mosonmagyaróváron, ahová még ázsiai országokból is érkeztek versenyzők.

2024. Április 24. 08:13, szerda | Helyi

Választás 2024: Dr. Dézsi Csaba András

A programról, az elmúlt 4.5 évről és az ellenfelek egy-egy kritikájára is reagált Dr- Dézsi Csaba András, a Fidesz-KDNP polgármersterjelöltje

2024. Április 24. 07:16, szerda | Helyi

Mutatjuk a Speedmarathon eredményét!

Hazánkban április 23-án 0 óra és 24 óra közötti időszakban a rendőrök 26 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.