Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2010. Július 22. 07:55, csütörtök | Helyi
Forrás: Nyugathír

34 érmet szereztek a győri evezősök a 111. szegedi országos bajnokságon

34 érmet szereztek a győri evezősök a 111. szegedi országos bajnokságon

Nem volt ellenfelük a Győri Vízügy-Spartacus evezőseinek a 111. szegedi országos bajnokságon. Az egyesület sportolói toronymagasan nyerték az összetett pontversenyt és összesen 34 érmet

A Győri Vízügy-Spartacus Evezős Klub versenyzői épp lepakolják hajóikat a szállítókról, hiszen nem rég értek haza a szegedi OB-ról. Kitettek magukért a fiatalok 14 arany, 12 ezüst és 8 bronz medál volt a négy nap termése. Kell-e mondani ilyen éremeső mellett az összetett pontversenyt is toronymagasan nyerték 334 és fél egységgel, míg a 2. csepelnek 267 pontra futotta. Akadt bőven duplázó is a 107 versenyzőből, sőt ketten Pál Johanna és Gyimes Krisztina tripláztak is Szegeden az ifik között.

Ezzel a teljesítménnyel Krisztiék indulhatnak az augusztusi, csehországi ifi Világbajnokságon. s nemcsak ők szerepelnek majd VB-n, hanem Horváth Katalin, Szekér Júlia és Lengyel Mónika is. Sőt, a Révész Zoltán, Bártfai Péter, Vermes Péter trió is az OB-n harcolta ki az U23-as VB részvételt a fehéroroszországi Brestben.

Az "OB-tarolásban" természetesen elévülhetetlen érdemeik vannak az edzőknek is. Székely István 6, Halmainé Mészáros va 4, míg Selenka Ferenc 3 aranyos egységgel büszkélkedhet. Az esetleges világbajnoki jó szereplés már a hab lesz a győri evezős tortán.


Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 01. 09:16, szerda | Helyi

Gyönyörű autókon legeltetné a szemét? Az ETO parknál megteheti! – Galériás cikk!

Minden hónap utolsó szombatján benzingőzzel és autóimádók elismerő sóhajával telik meg a győri ETO park parkolója: amerikai autók szerelemesei gyűlnek össze.

2024. Május 01. 09:12, szerda | Helyi

Megnyerte a férfi kézilabda bajnokságot a Győri ETO-UNI FKC

A hátralévő 3 forduló eredményétől függetlenül már most megnyerte a bajnokságot a Győri ETO-UNI FKC csapata.

2024. Május 01. 07:13, szerda | Helyi

Először nyílt fotókiállítás a Széchenyi István Egyetem Győri Innovációs Parkjában

„Hommage fekete-fehérben: tisztelgés Győr városa és a Széchenyi István Egyetem előtt” címmel nyílt kiállítás a Széchenyi István Egyetem Győri Innovációs Parkjában a napokban.

2024. Április 30. 09:16, kedd | Helyi

Győr lett a Kinder Kupa egyik magyarországi állomása

A RÁBA ETO tenisz szakosztályának egyik célja, hogy ismét Győrbe hozzanak országos teniszversenyeket.