Városlista
2020. január 23, csütörtök - Zelma

Hírek

2013. Január 17. 10:19, csütörtök | Helyi
Forrás: GYŐR-SZOL Zrt

35 gép és 120 munkatárs részvételével zajlik a hóeltakarítás

35 gép és 120 munkatárs részvételével zajlik a hóeltakarítás

A szerda éjjel folyamán teljes kapacitással megkezdte a hóeltakarítás és mentesítést Győrben a GYŐR-SZOL Zrt. - tájékoztatta portálunkat Nagy Csaba, a takarítást végző cég munkatársa.

A GYŐR-SZOL Zrt. a szerda éjszaki óráktól teljes kapacitással végzi a kezelésében lévő hidak, felüljárók, tömegközlekedési útvonalak, buszmegállók, parki átvezető utak, belvárosi sétálóutcák és terek burkolatain a hó eltakarítását. A reggeli óráktól a lakóutcákban is folyamatban van a hó ekézése. A gyalogos közlekedés elősegítésére Győr belvárosában és a Szigethy Attila úton zajlik a zebrák kibontása.

A hó eltakarításban a GYŐR-SZOL Zrt. koordinálásában 35 gép és 120 munkatárs vesz részt Győrben.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Január 22. 15:04, szerda | Helyi

Segítség a tanulásban, sportban és a célok elérésében – Gyermekagykontroll Győrben

Február 1-jén és 2-án kétnapos gyermekagykontroll-tanfolyamán várja Kovács Erika a 7-10 éveseket, míg a 10-14 évesek február 8-án és 9-én sajátíthatják el az agykontroll lenyűgözően logikus technikáit.

2020. Január 21. 12:52, kedd | Helyi

Üzent osztálytársainak a győri tanárkesélő gimnazista

A fiú azt állítja, senkit nem akart bántani, és utólag fogalma sincs arról, hogyan borulhatott el az agya egy hármas miatt annyira, hogy késsel rontson rá a tanárára.

2020. Január 21. 08:48, kedd | Helyi

Kulturális és művészeti díjban részesült Fejszés Attila

A Magyar Kultúra Napja alkalmából Téglás Város Önkormányzatának Képviselő testülete „Kulturális és Művészeti Díjat” adományozott hétfőn Fejszés Attilának, a Győri Nemzeti Színház színművészének.

2020. Január 20. 20:49, hétfő | Helyi

Betöltötte énekhangjával a Kisalföld szerkesztőségét is Bede-Fazekas Csaba

Bede-Fazekas Csaba Kossuth-díjas, Érdemes-, Kiváló Művész, operaénekes, Győr díszpolgára, a Győri Nemzeti Színház örökös tagja volt Werner Krisztina vendége a sajtószékházban.