Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2013. Május 28. 21:45, kedd | Helyi
Forrás: infogyor.hu

5 dolog, amiért a nők megőrülnek mindenhelyzetben

5 dolog, amiért a nők megőrülnek mindenhelyzetben

A nőket számtalan dologgal le lehet venni a lábukról. De mik azok, amikért minden esetben oda és vissza vannak? Most megmutatjuk!

1. Kiskutya. A legtöbb esetben a nők egy kiskutya láttán fura hangokat kiadva magukból elkezdenek vinnyogni, majd készítetést éreznek arra, hogy oda menjenek és megsimogassák a sokszor macska méretet is alig meghaladó kutyát.

2. ,,Minden fél áron” szintén ez egy olyan felhívás a nők számára, amit nehezen tudnak visszautasítani. Még ha nem is vásárolnak semmit kötelezőként veszik, hogy be kell menniük az üzletbe és legalább egyszer átfutni az összes ruhadarabot.

3. Nyafka sztármánia. Érdekes, hogy a nőkből valahogy kimosódott a vágy az igazi, nem a plázákban lézengő férfiak iránt. Főként érvényes a szépfiú sztárokra.

4. A kisgyerekes sármos apukák. A nőknek különösen imponálóak az olyan a férfiak, akik gyerekekkel vannak. Főként, ha nem a sörhasú férfiről van szó, hanem egy szexi 40-es.

5. Izmos test, kockás has. Egy kidolgozott, sportolt test csak pozitív hatással lehet a nőkre, sőt egyenesen bolondulnak érte. Ezzel ellentétben a gyúrós, izomköteg pedig már sok nekik.

Címkék: férfiak, infogyor, nők, vágyak

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 06. 09:11, hétfő | Helyi

Pannonhalmi polgármester: Szerintem nincs kapcsolat a két szoborrongálás között

Az utóbbi időben egymást érik a szoborrongálások a környéken. Közös metszet: Radnóti.

2024. Május 06. 08:16, hétfő | Helyi

Meghosszabbították a Virágos Magyarország verseny jelentkezési határidejét

Meghosszabbították a Virágos Magyarország verseny jelentkezési határidejét: a helyi közösségek május 20-ig pályázhatnak.

2024. Május 06. 07:14, hétfő | Helyi

Szén-monoxidot lélegzett be egy lakó a győri Eőrsy Péter utcában

Bejelzett a szén-monoxid-érzékelő április 27-én délelőtt egy társasház harmadik emeleti lakásában a győri Eőrsy Péter utcában.

2024. Május 05. 09:14, vasárnap | Helyi

Figyelem! Könyvpályázat pályakezdő költőknek

A VII. kerület, Erzsébet Város Önkormányzata által kiírt pályázatra olyan magyar nyelven alkotó költők jelentkezését várják, akik még nem rendelkeznek kötettel.