Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2013. Október 17. 11:00, csütörtök | Helyi
Forrás: infoGyőr

A google tudja mit akarsz tudni!

A google tudja mit akarsz tudni!

A google keresőbe ha elkezded begépelni a kívánt keresést, felajánl lehetőségeket, amit valószínűsít, hogy keresel, gondolom a legtöbbet keresett kifejezések alapján. Meglepő baromságokat akar tudatni velünk!

Előre szólok, lesz némi inglis is, persze leírjuk magyarul is, de szóltam előre, a biztonság kedvéért, nehogy sértődés legyen belőle.

Köszi! Thank you! Danke! Mercy!

Szóval, beírtam hogy, "how can u get" azaz "hogyan kaphatsz" majd egy sor nemi betegséget listáz ( herpesz, HIV, AIDS, klamídia). Nagyon hasznos, sokak számára nem ismert, új szolgáltatása a google-nek, átveszi a felvilágosítás terhét a szülőkről és iskoláktól! Hamarosan magyarul is elérhető a szolgáltatásuk!

Nehéz is a raszták élete, de a google már az ő barátjuk is! Nem tudod, hol lehet legközelebb füvet venni, pedig kegyetlenül betépnél? No para, gúglizd meg! Nem hivatalos források szerint a 12 négyzetkilóméter kiterjedésű országban, a Tokelau-szigeteken, nagy eredménnyel használja a helyi rendőrség a tudatmódosító szerek forgalmazóinak lebuktatásában a forradalmian új eljárást!

Namost, ez egy sok az egyben keresés. Hasznosabbnál hasznosabb dolgokra kínálja a választ nekünk a mindentudó google. Fontossági sorrendben kezdem, végére hagyva a senkit nyugodni nem hagyó kérdést. Szóval ha beírod, hogy "hogy miért van a", megtudhatod, hogy miért van a
1, férfiaknak mellbimbója
2, a körülmetélés
3, guinness sörben golyó
4, szerelem
ÉS a hányásban répa?

Na most, el tudja valaki képzelni azt az élethelyzetet ( ?vagy lemaradtam valamiről? ) , amikor arra a kérdésre keresi valaki a választ a google-ben, hogy " why is there a dead pakistani on my couch " azaz miért van egy halott pakisztáni a kanapémon?

Meglepő, szerintem még maga Barack Obama sem tudta, hogy a google szerint ő az új "biciklim" és "valójában ő Osama Bin Laden" is.

Ráadás:



Címkék: baromság, Google, swag, vicces

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 05. 09:14, vasárnap | Helyi

Figyelem! Könyvpályázat pályakezdő költőknek

A VII. kerület, Erzsébet Város Önkormányzata által kiírt pályázatra olyan magyar nyelven alkotó költők jelentkezését várják, akik még nem rendelkeznek kötettel.

2024. Május 05. 08:16, vasárnap | Helyi

Kezd magára találni a használtautó

Gazdasági Magazinunk legújabb részében foglalkozunk ismét a nyáron induló otthonfelújítási programmal, emellett pedig utánajárunk annak, hogy a tavaly évvégi megtorpanás után milyen irányba tart a használtautó-piac.

2024. Május 05. 07:14, vasárnap | Helyi

Hivatásos művészeket körözött le a győri zenészhallgató

Behán Áron András egyetemista harmadik lett egy olyan zenei világversenyen, ahol hivatásos zenészek is indultak.

2024. Május 04. 09:17, szombat | Helyi

Kincsem, a kisbéri csodakanca: szülőföldjéről indul vándorkiállítás

A kisbériek büszkék arra, hogy Kincsem Kisbéren fogant, és itt is fejezte be pályafutását.