Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2015. Május 07. 09:07, csütörtök | Helyi
Forrás: Police.hu

A Győrben elfogott férfi ellen 11 elfogatóparancs volt érvényben

A Győrben elfogott férfi ellen 11 elfogatóparancs volt érvényben

A Győri Rendőrkapitányság beosztottjai 2015. május 6-án 12 óra 30 perckor Győrben, a Régi Veszprémi úton igazoltattak egy gépjárművezetőt.

A rendőrök megállapították, hogy a 31 éves F. Ádámmal szemben 11 körözés van érvényben. A férfi ellen több rendbeli csalás bűntett, kábítószer birtoklása vétség, számvitel rendjének megsértése bűntett és tartozás fedezetének elvonása bűntett elkövetése miatt adott ki körözést a Dunakeszi Rendőrkapitányság, a Budapesti Rendőr-főkapitányság I. kerületi Rendőrkapitányság, a Szombathelyi Rendőrkapitányság, a Komáromi Rendőrkapitányság, a Győri Rendőrkapitányság, a Tatabányai Rendőrkapitányság, a Komáromi Járásbíróság és a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Közép-Dunántúli Regionális Bűnügyi Igazgatósága.

Ugyanezen a napon fogták el a járőrök azt a 19 éves helyi lakost, aki ellen a Győri Járásbíróság lopás vétség elkövetése miatt adott ki elfogatóparancsot. A férfit 10 óra 10 perckor igazoltatták Győrben.A rendőrök a körözötteket a rendőrkapitányságra előállították és őrizetbe vették.

Címkék: elfogatóparancs, győr

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 05. 09:14, vasárnap | Helyi

Figyelem! Könyvpályázat pályakezdő költőknek

A VII. kerület, Erzsébet Város Önkormányzata által kiírt pályázatra olyan magyar nyelven alkotó költők jelentkezését várják, akik még nem rendelkeznek kötettel.

2024. Május 05. 08:16, vasárnap | Helyi

Kezd magára találni a használtautó

Gazdasági Magazinunk legújabb részében foglalkozunk ismét a nyáron induló otthonfelújítási programmal, emellett pedig utánajárunk annak, hogy a tavaly évvégi megtorpanás után milyen irányba tart a használtautó-piac.

2024. Május 05. 07:14, vasárnap | Helyi

Hivatásos művészeket körözött le a győri zenészhallgató

Behán Áron András egyetemista harmadik lett egy olyan zenei világversenyen, ahol hivatásos zenészek is indultak.

2024. Május 04. 09:17, szombat | Helyi

Kincsem, a kisbéri csodakanca: szülőföldjéről indul vándorkiállítás

A kisbériek büszkék arra, hogy Kincsem Kisbéren fogant, és itt is fejezte be pályafutását.