Városlista
2020. június 3, szerda - Klotild

Hírek

2012. Február 03. 14:30, péntek | Helyi
Forrás: Revita TV

A kutyák is fáznak!

A kutyák is fáznak!

Nemcsak magunkra hanem házi kedvenceinkre is nagyobb gondot kell fordítanunk, akár kint, akár a lakásban tartózkodnak az ebek.

A szakemberek szerint ilyenkor a háziállatok táplálékára és folyadékbevitelére is ügyelniük kell a gazdiknak, de az sem elhanyagolható, hogy az állatok is ugyan úgy megfázhatnak, mint mi emberek.

Pulcsis pincsi és egy uszkár játszott csütörtök délelőtt az egyik győri kutyafuttató területén. Ezek a négylábúak biztosan nem fáznak, de sajnos sok házi kedvencre nem fordítanak kellő figyelmet gazdáik a csípős hidegben. Pedig szükség lenne a fokozott gondoskodásra, hiszen a mínuszok az állatok szervezetét is megviselik. No és az sem mindegy, hogy a lakásban vagy a kertben őrzi a házat az eb, ettől is függ ugyanis, hogy mikor és mire kell ügyelniük az állattartóknak.

Emellett a szabadban élő kutyusok táplálékát és folyadékát is rendszeresen kontrollálni kell, néhány óra alatt ugyanis gyorsan befagynak az élelmek. A bent élő négylábúak sétáltatásakor pedig nem árt egy ruhanemű, ami védi az állat testét, és ha hidegben is követeli az állat a futást illetve a labdázást, akkor a lakásba érve egy száraz törölközővel mindenképpen ittasuk fel a vizes szőrzetet. Nem utolsó sorban a szőrmók méretéhez arányos kalóriabevitelnek is meg kell lennie.

Címkék: házi kedvenc, hideg, kutya

Ezek érdekelhetnek még

2020. Június 02. 09:08, kedd | Helyi

Ennyibe kerül a szemműtét

2020. Május 27. 12:43, szerda | Helyi

Ezek lesznek idén a kedvenc ékszereid

Ha az életben sok minden nehéz és néha nyomasztó, legalább az ékszered legyen légiesen könnyed.

2020. Május 19. 14:11, kedd | Helyi

Ilyen árakon lehet most benzinmotoros ágvágót találni

A tavasz megérkeztével elérkezik az az időszak is, amikor egyre több teendő lesz a kertekben.

2020. Május 05. 07:44, kedd | Helyi

A karantén idején is számít a divat - tavaszi home office szettek

Igaz, hogy a legtöbben most otthonról végezzük a napi munkát, de a munka nem állt meg és most digitális platformokon keresztül tartjuk a kapcsolatot a kollégákkal, a feletteseinkkel és a vásárlókkal és ügyfelekkel.