Városlista
2019. november 13, szerda - Szilvia

Hírek

2012. Február 03. 14:30, péntek | Helyi
Forrás: Revita TV

A kutyák is fáznak!

A kutyák is fáznak!

Nemcsak magunkra hanem házi kedvenceinkre is nagyobb gondot kell fordítanunk, akár kint, akár a lakásban tartózkodnak az ebek.

A szakemberek szerint ilyenkor a háziállatok táplálékára és folyadékbevitelére is ügyelniük kell a gazdiknak, de az sem elhanyagolható, hogy az állatok is ugyan úgy megfázhatnak, mint mi emberek.

Pulcsis pincsi és egy uszkár játszott csütörtök délelőtt az egyik győri kutyafuttató területén. Ezek a négylábúak biztosan nem fáznak, de sajnos sok házi kedvencre nem fordítanak kellő figyelmet gazdáik a csípős hidegben. Pedig szükség lenne a fokozott gondoskodásra, hiszen a mínuszok az állatok szervezetét is megviselik. No és az sem mindegy, hogy a lakásban vagy a kertben őrzi a házat az eb, ettől is függ ugyanis, hogy mikor és mire kell ügyelniük az állattartóknak.

Emellett a szabadban élő kutyusok táplálékát és folyadékát is rendszeresen kontrollálni kell, néhány óra alatt ugyanis gyorsan befagynak az élelmek. A bent élő négylábúak sétáltatásakor pedig nem árt egy ruhanemű, ami védi az állat testét, és ha hidegben is követeli az állat a futást illetve a labdázást, akkor a lakásba érve egy száraz törölközővel mindenképpen ittasuk fel a vizes szőrzetet. Nem utolsó sorban a szőrmók méretéhez arányos kalóriabevitelnek is meg kell lennie.

Címkék: házi kedvenc, hideg, kutya

Ezek érdekelhetnek még

2019. November 13. 15:04, szerda | Helyi

Közeleg a karácsony! - Ünnepi ruhák érkeztek a Tchibo webáruházba

A Tchibo webáruház ismét kétféle heti ajánlattal készül a közelgő ünnepi időszakra.

2019. November 12. 08:21, kedd | Helyi

Valaki hamisra cserélte a Rómer Flóris Művészeti és Történeti Múzeum éremgyűjteményt

Hónapokig hamis gyűjteményt állíthatott ki az egyik győri múzeum, a tárlat eredetei darabjait ugyanis kilopták az épületből, tudta meg az Index.

2019. November 12. 07:25, kedd | Helyi

Faültetés a szemléletváltás jegyében

A 10 Millió Fa civil közösség faültetési akciót hirdetett november 9-re, amelyet az élet napjának nevezett el.

2019. November 11. 06:27, hétfő | Helyi

Artem Pozdeev érdemelte ki az Audi Hungaria táncművészeti díját

Az Anna Karenina táncdráma szombati premier előadása után folytatódott a díjeső a Győri Balettnél.