Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2018. Augusztus 16. 08:54, csütörtök | Helyi
Forrás: Office Depot

A legmenőbb iskolatáskák idén

A legmenőbb iskolatáskák idén

Nem is kell mondanunk, hogy milyen meghatározó egy kisdiák életében az iskolatáska.

Fontos, hogy jól pakolható és persze elég menő legyen. 2018 a merész színek, formák és anyagok ideje, ami visszatükröződik az iskolatáskákon is, lássuk melyek a legmenőbbek idén.

Klasszikus fekete – számtalan gyerek van, akik az egyszerűség szerelmesei, így nekik kiváló választás egy stramm fekete iskolatáska, aminek egyszerűségében rejlik a nagyszerűsége. Egy sima fekete táskánál nagyon jól variálhatóak a kiegészítők, például a húzókára akasztott kis figurák vagy a személyiségünkhöz passzoló felvarrható minták, így biztos, hogy senki másnak nem lesz olyan iskolatáskája, mint nekünk.

Menő mintás – ahogy, azt a bevezetőben is említettük idén nagyon menők a különböző minták. Amik szerencsére nem merülnek ki a virágokban vagy geometrikusformákban. Találkozhatunk, már építőkockás és legós mintákkal, a méltán népszerű emotikonos díszítéssel és persze még mindig divat a világűr is, így jó néhány bolygós és csillagos táska is van a kínálatban.

Gurulós – a praktikus gurulós, húzható hátizsákok egy ideje már benne vannak a köztudatban és folyamatosan terjednek a gyerekek körében. Nem csoda, hiszen a mai iskolatáskák zöme olyan nehéz, hogy egyszerűbb húzni őket, így levéve a terhet a hátról. Ma már ezek is megtalálhatóak különböző színekben és formákban, van köztük csillámos, színes és klasszikus darab is, így mindenki megtalálhatja a kedvére valót.

Átlátszó – ez az iskolatáska azoknak a fiataloknak való, akik imádják a mappáikat és tanszereiket, és szeretnek kitűnni, ugyanis van már olyan táska, ami teljesen átlátszó, így a tartalma tökéletesen látszik. Ne tévesszen meg senkit, azért mert átlátszó és műanyag, attól még tartós és nem mellesleg bámulatosan könnyen tisztán tartható, arról nem is beszélve, hogy kedvünk szerint dekorálhatjuk matricákkal, de még kis csillogó köveket is ragaszthatunk rá. Egy ilyen táska esetében igazán kiélheti minden gyermek a kreativitását.

Mesefigurás – azért vettük külön a mesefigurákat a mintás iskolatáskáktól, mert itt most nem csak arra gondolunk, amikor rá van nyomva a minta a táskára, hanem amikor maga a figura a táska, például egy sün, unikornis vagy épp pókember feje az, amibe legértékesebb iskolaszereinket pakolhatjuk. Egy ilyen iskolatáskával mi lehetünk az osztály legmenőbbjei. Nem mellesleg nagyszerű kiegészítői lehetnek egy jelmezes bulinak is.

Csillámok, flitterek és pomponok – egy igazán menő (és csajos) táskán biztosan találhatunk csillogó flittereket és feltűnő színeket. Hiszen mivel is tűnhetnénk ki legjobban a tömegből, ha nem egy szikrázó iskolatáskával, ami már az osztályterem végéből is látszik. A pomponok terén választhatunk műszörből készültet, amik idén nagyon népszerűek vagy készíthetünk mi magunk is fonalból egy olló segítségével.

+1 DIY ötlet – azoknak, akik igazán szeretnék kiélni minden kreativitásukat, hoztunk egy ”csináld magad” ötletet, lássuk mire is van szükségünk hozzá: egy világos színű táskára, némi tetszőleges színű textilfestékre, burgonyára és egy textilre fogó filcre. Elsőnek vágd félbe a burgonyát és egy tetszőleges mintát formázz úgy a közepébe, úgy, hogy az kitüremkedjen, ezután önts egy kis tálkába a festékből/festékekből és nyomd bele, majd a táskára a burgonyát, ha kész vagy hagyd megszáradni. Végül vedd elő a filcet, és dekoráld kedvedre, írhatsz rá szavakat, a nevedet, de össze is kötheted a mintákat, így akár egy menő térképes táska is lehet a végeredmény, itt aztán szárnyalhat a fantáziád.

Figyelem, ezt kisiskolások csak szülői felügyelet mellett próbálják ki!


Reméljük sikerült segítenünk a legmenőbb iskolatáska kiválasztásában, hogy az idei tanév is vidáman induljon.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 08:16, kedd | Helyi

Újra jöhet az üzemanyagárstop? – A héten dönthet a kormány

A kormány nagy valószínűséggel a héten, szerdán fogja tárgyalni, hogy beavatkozzon-e az üzemanyagárak alakulásába.

2024. Április 23. 07:11, kedd | Helyi

Szerdán nincs ügyfélfogadás a rendőrségen

Szent György nap a rendőrség napja, emiatt szünetel az ügyfélfogadás szerdán a rendőrkapitányságokon és a határrendészeti kirendeltségeken – olvasható a police.hu oldalon.

2024. Április 22. 09:13, hétfő | Helyi

Az egyik polgármesterjelölt nem akar beszélgetni

Magyarázattal tartozunk nézőinknek, hallgatóinknak és olvasóinknak, hogy a múlt héten miért nem folytatódott a választási műsorunk.

2024. Április 22. 08:15, hétfő | Helyi

Tudatos vezetők a felgyorsult világban

Belső világunkból indul ki az igazi boldogság. Ezt vallja a győri HELLÓ! Szeretlek Tudatos Vezetők Egyesülete.