Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2012. Január 12. 07:30, csütörtök | Helyi
Forrás: SamsungSport.hu

A Népligetben büntetett az Audi ETO: esélye sem volt a Fradinak

A Népligetben büntetett az Audi ETO: esélye sem volt a Fradinak

A Győri Audi ETO KC parádés játékkal, idegenben győzte le a Ferencvárost a női kézilabda NB I szerdai játéknapjának csúcsrangadóján a Népligetben - írja a SamsungSport.hu.

A Ferencváros legutóbbi bajnokiján csúnya pofont kapott Békéscsabán - a hívek abban bíztak, talán ez lehet az ébresztő a KEK-győztes számára. Tekintve, hogy a Győr több mint négy éve kapott ki utoljára a magyar bajnokságban, ezúttal sem a zöld-fehérek voltak az esélyesek...

Ennek megfelelően a Győr kezdte jobban a mérkőzést, Heidi Lökét kezdettől nem tudták tartani a hazaiak, így az ETO előbb 3-0-ra, majd 4-1-re és később 8-2-re is ellépett. Pálinger hetest is védett, kétszer is, másodjára Zácsik büntetőjét egyszerűen lehúzta a levegőből... Szucsánszki ráadásul már az első félidő közepére begyűjtött két kiállítást, majd ő is hetest hibázott. A tovább villogó Löke vezérletével 13-7-re is vezetett az ETO, azok után, hogy a zöld-fehérek egy rövid periódusban közelebb tudtak jönni-

A Fradi ezt követően ismét némiképp összeszedte magát, de a parádésan védő Pálingeren alig-alig tudtak kifogni, így ötgólos vendégelőnnyel zárult az első játékrész.

Löke a második félidő elején már átlövésből is betalált, talán hogy megmutassa, ő erre is képes, aztán a Pálinger helyére beállt Lunde is folytatta a tradíciót, és hetest hárított. A 39. percben Amorimot végleg kiszórták, és gúnyos tapsáért a bírók még két perccel megtoldották a Ferencváros emberelőnyét, ám a Győr kétszer is betalált emberhátrányban, és 31-21-nél már tíz volt közte...

A hajrában már leginkább edzésre hasonlított a meccs: mindkét csapat szórta a gólokat, különböző figurákat gyakorolt, de a lényegi mérkőzés véget ért. A Győr végül fölényes, 41-30-as sikert aratott, és továbbra is hibátlan.

Női kézilabda NB I, alapszakasz, 13. forduló
FTC-Rail Cargo Hungaria-Győri Audi ETO KC 30-41 (15-20)

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 09:13, péntek | Helyi

Családbarát kórházi osztály a győri Petzben – rangos díjat nyertek

Az egyik osztályon akár hónapokat is eltöltenek a páciensek, szinte családtagokká válnak a páciensek, hozzátartozók és a dolgozók.

2024. Április 19. 08:14, péntek | Helyi

Kevesebb ideig élünk, mint az uniós átlag

Több mint kétszer olyan fontos a szerepe az életmódunknak egészségi állapotunk meghatározásában, mint az egészségügyi ellátórendszernek.

2024. Április 19. 07:14, péntek | Helyi

Bokatörő csomagautomata a Jereváni úton

Március 8-án nyitott meg a Jereváni úton a megújult élelmiszerbolt, a bejárat mellett a nyitással közel egy időben a GLS csomagpontot helyezett el. A képeket nézve azonban valami nagyon nem oké.

2024. Április 18. 09:15, csütörtök | Helyi

Igenis hatékonyan lehet otthon dolgozni – Home office-t és magas béreket akarnak a mai fiatalok

Modern munkakörülmények, versenyképes bérek, otthoni munkavégzés lehetősége – sorolta a Győri Hírek kérdésére Zentai Effi, a győri Széchenyi István Egyetem karrier-szakreferense