Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2012. Január 07. 07:30, szombat | Helyi
Forrás: etokc.hu

A szép gólok kézilabdacsatája, izgalmak nélkül, sima győri győzelemmel

A szép gólok kézilabdacsatája, izgalmak nélkül, sima győri győzelemmel

A kilencgólos Görbicz és a nyolcgólos Radicevic vezérletével 44-26-re nyert az Audi ETO a Veszprém ellen.

A második félidőben kevés izgalom mellett újfent szép gólokat szereztek a zöld-fehérek, így győzelemmel hangoltak a Ferencváros ellen - írja az etokc.hu.

Már az első másodperctől fogva remek védekezés jellemezte az Audi ETO-t a Veszprém ellen. Hat perc elteltével 5-0-s győri előnyt mutatott az eredményjelző, így Gyurka János korán időt kért.

Lekic és Radicevic góljával hamar héttel vezetett Győr, Hornyákot kiállították, de Lunde Haraldsen hetest fogott, Görbicz pedig hetest értékesített. A Veszprém a 9. percben lőtte első gólját, majd Mayer is beköszönt a volt csapattársának. Alig több mint negyed óra elteltével már tíz gól előnye volt az ETO-nak (14-4). Orbán nagy mértékben hozzájárult a különbség növeléséhez: zsinórban 4 gólt szerzett, ezzel 22-7-re módosította az eredményt a 27. percben. A félidő vége 24-10 az Audi ETO-nak.

A második félidőt is remek védekezés jellemezte, ám a hazai kaput már Pálinger védte. Radicevic megint nagyon élt a gyors indításokkal, mellette Lekic és Gros járt élen a gólszerzésben. A 43. percben kétszer annyi gólt lőttek a győri lányok, mint az ellenfél(32-16). Elkezdtek potyogni a gólok mindkét oldalon, az 50. percben 35-19-re elhúzott az ETO. Az utolsó percek gólokat igen, ám izgalmakat nem tartogattak. A vége 44-26 az Audi ETO-nak.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 09:12, kedd | Helyi

Tűz volt a Pannonhalmi Főapátságban: gyakorlatoztak a tűzoltók

A feltevés szerint egy mosógép hibásodott meg, egy dolgozót kellett kimenteni a sűrű füstből.

2024. Április 23. 08:16, kedd | Helyi

Újra jöhet az üzemanyagárstop? – A héten dönthet a kormány

A kormány nagy valószínűséggel a héten, szerdán fogja tárgyalni, hogy beavatkozzon-e az üzemanyagárak alakulásába.

2024. Április 23. 07:11, kedd | Helyi

Szerdán nincs ügyfélfogadás a rendőrségen

Szent György nap a rendőrség napja, emiatt szünetel az ügyfélfogadás szerdán a rendőrkapitányságokon és a határrendészeti kirendeltségeken – olvasható a police.hu oldalon.

2024. Április 22. 09:13, hétfő | Helyi

Az egyik polgármesterjelölt nem akar beszélgetni

Magyarázattal tartozunk nézőinknek, hallgatóinknak és olvasóinknak, hogy a múlt héten miért nem folytatódott a választási műsorunk.