Városlista
2019. szeptember 21, szombat - Máté

Hírek

2019. Július 08. 18:09, hétfő | PR

A szépségszalonok eszköztára

A szépségszalonok eszköztára

Női mivoltunkhoz elengedhetetlen a szép bőr, mely nyáron még fontosabb. Otthoni praktikák mellett a szépségszalonok kezeléseit vetjük be a sikerért. De milyen eszközök segítik a kozmetikusokat?

A szépségszalonok kínálatában sok kezelés található, és ez a szakma is egyre jobban fejlődik a technika előrehaladtával. Így a kozmetikusoknak is folyamatosan tovább kell magukat képezni, hogy az új eljárásokat, kezeléseket ismerjék, és megtanulják használni az aktuálisan megjelenő eszközöket. A szalonokban található kozmetikai gépek, eszközök mind a szakember, mind a szépülni vágyók számára igen hasznosak, hisz a kozmetikus munkáját segítik, a kezelés pedig még hatásosabb a vendég számára.

Kisgépek a kozmetikákban

A kisgépek régóta elengedhetetlen kellékei a szépségszalonoknak. Ilyen évtizedek óta használt eszköz például a gőzölő, mely segíti felpuhítani a bőrt, a pórusok megnyílnak, azok tisztítása így könnyebb lesz. Mindez élénkíti az anyagcserét és javítja a sejtek oxigénfelvételét. A ránckezeléshez leggyakrabban ultrahangos készülékeket használnak. Az ultrahangos eszközök képesek a bőrt feszessé tenni, a ráncok mélysége így csökken és segíti a hatóanyagok megfelelő rétegekbe való bejutását, ezáltal azok hosszútávon és a legmegfelelőbb helyen tudnak hatni.

Szőrtelenítés fájdalommentesen

A szőrtelenítésre több lehetőség van, akár otthon, akár a kozmetikában. Sajnos ezek többsége vagy igen fájdalmas, ilyen a gyantázás, vagy abszolút nem tartós, mint például a borotválás. Manapság egyre több szépségszalonban elérhető olyan szolgáltatás, ahol minimális kellemetlenség, és a kezelés néhány alkalommal történő megismétlése után igen tartós végeredményt kaphatunk.Mezoterápiával a bőr megújulásáért

Sok esetben nehézséget okoz, hogy a krémek hatóanyagai nem tudnak a bőr megfelelő rétegéhez eljutni, és ott kifejteni jótékony hatásukat. Ennek megoldására alkalmas a mezoterápiás készülék, mely segítségével a nagyfeszültségű mezoterápiás elektroporátor képes a különböző molekulasúlyú hatóanyagok bejuttatására, így a legmélyebben található sejtekbe is be tud kerülni magas hatóanyag tartalom.
Napjainkba a legmodernebb eszközök mellett a régi gépek modern változatai, együttesen segítenek a szép bőr elérésében. Javasolt rendszeresen felkeresni kozmetikusunkat. A kezelések hatására nem csak bőrünk lesz gyönyörű, de egészségét is megóvhatjuk.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Szeptember 15. 09:37, vasárnap | PR

A flottakezelő szoftverek megkönnyítik cégünk mindennapjait

A flottakezelő és nyilvántartó szoftverek nagy segítséget nyújtanak a saját járműparkkal rendelkezőknek és a lízingcégeknek egyaránt.

2019. Szeptember 15. 09:35, vasárnap | PR

Honnan tudhatjuk az ideális testsúlyunkat?

Az emberek többsége szeretne egészségesen és sokáig élni.

2019. Szeptember 15. 09:32, vasárnap | PR

Megkezdődött a tanév!

Korai ébresztőóra, gyors palacsintasütés, a gyerekek ébresztése, a teendők összeírása, egyszóval a reggeli rohanás.

2019. Szeptember 15. 09:30, vasárnap | PR

Az Atlético Madrid aranykora és a Simeone-éra

Az Atlético Madrid 1903. április 23-án került megalapításra három baszk származású tanuló által.