Városlista
2020. február 20, csütörtök - Álmos

Hírek

2019. Július 08. 18:09, hétfő | PR

A szépségszalonok eszköztára

A szépségszalonok eszköztára

Női mivoltunkhoz elengedhetetlen a szép bőr, mely nyáron még fontosabb. Otthoni praktikák mellett a szépségszalonok kezeléseit vetjük be a sikerért. De milyen eszközök segítik a kozmetikusokat?

A szépségszalonok kínálatában sok kezelés található, és ez a szakma is egyre jobban fejlődik a technika előrehaladtával. Így a kozmetikusoknak is folyamatosan tovább kell magukat képezni, hogy az új eljárásokat, kezeléseket ismerjék, és megtanulják használni az aktuálisan megjelenő eszközöket. A szalonokban található kozmetikai gépek, eszközök mind a szakember, mind a szépülni vágyók számára igen hasznosak, hisz a kozmetikus munkáját segítik, a kezelés pedig még hatásosabb a vendég számára.

Kisgépek a kozmetikákban

A kisgépek régóta elengedhetetlen kellékei a szépségszalonoknak. Ilyen évtizedek óta használt eszköz például a gőzölő, mely segíti felpuhítani a bőrt, a pórusok megnyílnak, azok tisztítása így könnyebb lesz. Mindez élénkíti az anyagcserét és javítja a sejtek oxigénfelvételét. A ránckezeléshez leggyakrabban ultrahangos készülékeket használnak. Az ultrahangos eszközök képesek a bőrt feszessé tenni, a ráncok mélysége így csökken és segíti a hatóanyagok megfelelő rétegekbe való bejutását, ezáltal azok hosszútávon és a legmegfelelőbb helyen tudnak hatni.

Szőrtelenítés fájdalommentesen

A szőrtelenítésre több lehetőség van, akár otthon, akár a kozmetikában. Sajnos ezek többsége vagy igen fájdalmas, ilyen a gyantázás, vagy abszolút nem tartós, mint például a borotválás. Manapság egyre több szépségszalonban elérhető olyan szolgáltatás, ahol minimális kellemetlenség, és a kezelés néhány alkalommal történő megismétlése után igen tartós végeredményt kaphatunk.Mezoterápiával a bőr megújulásáért

Sok esetben nehézséget okoz, hogy a krémek hatóanyagai nem tudnak a bőr megfelelő rétegéhez eljutni, és ott kifejteni jótékony hatásukat. Ennek megoldására alkalmas a mezoterápiás készülék, mely segítségével a nagyfeszültségű mezoterápiás elektroporátor képes a különböző molekulasúlyú hatóanyagok bejuttatására, így a legmélyebben található sejtekbe is be tud kerülni magas hatóanyag tartalom.
Napjainkba a legmodernebb eszközök mellett a régi gépek modern változatai, együttesen segítenek a szép bőr elérésében. Javasolt rendszeresen felkeresni kozmetikusunkat. A kezelések hatására nem csak bőrünk lesz gyönyörű, de egészségét is megóvhatjuk.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Február 13. 11:59, csütörtök | PR

Új gasztroenterológiai szakrendelőt épített a Jánosik Kft.

Nyílt közbeszerzési eljáráson nyerte el a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórház gasztroenterológiai szakrendelőinek építését a Jánosik és Társai Kft.

2020. Február 05. 19:06, szerda | PR

Milyen gyors a gyorstalpaló alapfokú angol?

Az alapfokú angol nyelvtudás megszerzése könnyű és gyors. Még fizetni sem kell érte, mert számtalan ingyenes forrás kínál segítséget. Összeszedtük neked a legfontosabb tudnivalókat!

2020. Január 24. 14:50, péntek | PR

Egy igazán egyedi élmény: városnézés repülőről

Szeretnéd valami igazán egyedi élménnyel meglepni kedvesedet vagy szeretteidet? Akkor próbáld ki a sétarepüléssel egybekötött városnézést.

2020. Január 22. 17:47, szerda | PR

Tartósság, megbízhatóság, hosszú élettartam: a Volvo

A Volvo hazai és nemzetközi eladásai saját csúcsaikat döntögetik, nem véletlenül. Nézzük, hogy miért is olyan kedvelt választás a Volvo mind újonnan, mind használtan.