Városlista
2019. július 15, hétfő - Henrik

Hírek

2019. Július 08. 18:09, hétfő | PR

A szépségszalonok eszköztára

A szépségszalonok eszköztára

Női mivoltunkhoz elengedhetetlen a szép bőr, mely nyáron még fontosabb. Otthoni praktikák mellett a szépségszalonok kezeléseit vetjük be a sikerért. De milyen eszközök segítik a kozmetikusokat?

A szépségszalonok kínálatában sok kezelés található, és ez a szakma is egyre jobban fejlődik a technika előrehaladtával. Így a kozmetikusoknak is folyamatosan tovább kell magukat képezni, hogy az új eljárásokat, kezeléseket ismerjék, és megtanulják használni az aktuálisan megjelenő eszközöket. A szalonokban található kozmetikai gépek, eszközök mind a szakember, mind a szépülni vágyók számára igen hasznosak, hisz a kozmetikus munkáját segítik, a kezelés pedig még hatásosabb a vendég számára.

Kisgépek a kozmetikákban

A kisgépek régóta elengedhetetlen kellékei a szépségszalonoknak. Ilyen évtizedek óta használt eszköz például a gőzölő, mely segíti felpuhítani a bőrt, a pórusok megnyílnak, azok tisztítása így könnyebb lesz. Mindez élénkíti az anyagcserét és javítja a sejtek oxigénfelvételét. A ránckezeléshez leggyakrabban ultrahangos készülékeket használnak. Az ultrahangos eszközök képesek a bőrt feszessé tenni, a ráncok mélysége így csökken és segíti a hatóanyagok megfelelő rétegekbe való bejutását, ezáltal azok hosszútávon és a legmegfelelőbb helyen tudnak hatni.

Szőrtelenítés fájdalommentesen

A szőrtelenítésre több lehetőség van, akár otthon, akár a kozmetikában. Sajnos ezek többsége vagy igen fájdalmas, ilyen a gyantázás, vagy abszolút nem tartós, mint például a borotválás. Manapság egyre több szépségszalonban elérhető olyan szolgáltatás, ahol minimális kellemetlenség, és a kezelés néhány alkalommal történő megismétlése után igen tartós végeredményt kaphatunk.Mezoterápiával a bőr megújulásáért

Sok esetben nehézséget okoz, hogy a krémek hatóanyagai nem tudnak a bőr megfelelő rétegéhez eljutni, és ott kifejteni jótékony hatásukat. Ennek megoldására alkalmas a mezoterápiás készülék, mely segítségével a nagyfeszültségű mezoterápiás elektroporátor képes a különböző molekulasúlyú hatóanyagok bejuttatására, így a legmélyebben található sejtekbe is be tud kerülni magas hatóanyag tartalom.
Napjainkba a legmodernebb eszközök mellett a régi gépek modern változatai, együttesen segítenek a szép bőr elérésében. Javasolt rendszeresen felkeresni kozmetikusunkat. A kezelések hatására nem csak bőrünk lesz gyönyörű, de egészségét is megóvhatjuk.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Július 08. 18:07, hétfő | PR

Érkezőkre várva a repülőtéren

Végre hazajön a külföldön tanuló csemete? Befutnak a régen látott rokonok? Magától értetődő, hogy a terminálban fogadjuk őket! Mutatjuk, miként tudjuk optimalizálni a reptéri várakozást.

2019. Június 17. 17:00, hétfő | PR

Hol tart most a győri ingatlanpiac?

Az ingatlanárak napjainkban rendszerint a megyeszékhelyeken és a fővárosban a legmagasabbak. Az okok egyértelműek, hiszen a kedvező elhelyezkedési és oktatási lehetőségek -

2019. Június 13. 10:36, csütörtök | PR

Nemzetközi és magyar sztárokkal indul az országos kerékpár fieszta

11 megyén és 100 városon át vezet Magyarország legnagyobb kerékpárversenye

2019. Június 06. 18:58, csütörtök | PR

Fűnyírási kisokos - avagy így válasszunk fűnyírót a kertünkbe

A fűnyírás szezonja már elkezdődött, a nagyobb esőzések után megállíthatatlanul nő a gyep. Ennyi idő alatt kiderülhetett már, hogy szükségünk van-e egy új fűnyíróra, vagy elég szervizelni a régit.