Városlista
2020. szeptember 30, szerda - Jeromos

Hírek

2013. Január 18. 13:03, péntek | Helyi
Forrás: InfoGyőr

Ahol az utak állapota engedi, járnak a buszok

Ahol az utak állapota engedi, járnak a buszok

Ahol a közlekedési viszonyok engedik, továbbra is közlekednek a Kisalföld Volán buszai - tájékoztatta portálunkat a társaság.

Alaptalanok azok a híresztelések mellyek szerint nagy általánosságban kijelenthető, hogy a Kisalföld Volán nem indítja járatait a délután folyamán.

Ahol a közlekedési viszonyok lehetővé teszik, továbbra is közlekednek a társaság járatai. Természetesen ahol forgalmi akadály vagy hóátfúvás következtében az utak teljes mértékben járhatatlanok, ott nem közlekednek a buszok.

Késésekre lehet számítani, Győr és környékén 10-20 percre a megye középső részén pedig 30-40 perces késéssel kell számolni. A helyzet percől percre változhat, hogy melyek azok a szakaszok ahol teljesen leáll a forgalom vagy újraindul - kapta a tájékoztatást portálunk.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Szeptember 03. 14:03, csütörtök | Helyi

Merre tart 2020-ban a győri ingatlanpiac?

Győrben stagnálnak az ingatlanárak

2020. Július 27. 18:49, hétfő | Helyi

A Nemzeti Kutatási Felhő az amerikai egyetemek és IT óriások új, közös kezdeményezése

Új szintre lép a Felhő technológia felhasználása: számítástechnikai mamutcégek közös megállapodásra jutottak egyetemekkel.

2020. Július 27. 18:43, hétfő | Helyi

Mérföldkőhöz ért a Forrás –

Mérföldkőhöz ért a Forrás – Álláskeresők és fiatalok vállalkozóvá válásának ösztönzése a Nyugat-Dunántúlon című, nagy népszerűségnek örvendő projektünk

2020. Július 17. 14:16, péntek | Helyi

Fontos mérföldkőhöz érkezett a Forrás projekt - elkezdődtek a képzések...

2020. június végén elindultak az első képzések az „Álláskeresők és fiatalok vállalkozóvá válásának ösztönzése Nyugat-Dunántúlon” című projektben.