Városlista
2020. február 19, szerda - Zsuzsanna

Hírek

2013. Január 18. 13:03, péntek | Helyi
Forrás: InfoGyőr

Ahol az utak állapota engedi, járnak a buszok

Ahol az utak állapota engedi, járnak a buszok

Ahol a közlekedési viszonyok engedik, továbbra is közlekednek a Kisalföld Volán buszai - tájékoztatta portálunkat a társaság.

Alaptalanok azok a híresztelések mellyek szerint nagy általánosságban kijelenthető, hogy a Kisalföld Volán nem indítja járatait a délután folyamán.

Ahol a közlekedési viszonyok lehetővé teszik, továbbra is közlekednek a társaság járatai. Természetesen ahol forgalmi akadály vagy hóátfúvás következtében az utak teljes mértékben járhatatlanok, ott nem közlekednek a buszok.

Késésekre lehet számítani, Győr és környékén 10-20 percre a megye középső részén pedig 30-40 perces késéssel kell számolni. A helyzet percől percre változhat, hogy melyek azok a szakaszok ahol teljesen leáll a forgalom vagy újraindul - kapta a tájékoztatást portálunk.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Február 18. 17:20, kedd | Helyi

Megrázó tragédia: Agyvérzést kapott, Győrben lett rosszul a Pokolgép frontembere

A Pokolgép frontembere, Tóth Attila, aki a Madách Színházban is szerepet vállal, a teátrum egyik fellépésén, Győrben lett rosszul. Kórházba szállították, azóta itt gyógyul.

2020. Február 18. 08:14, kedd | Helyi

Idegenvezetők Világnapjára készül a GyereGyőrbe csapata - Még zajlik a Regisztráció!

Magyarországon február 23-án, az Idegenvezetők Világnapján igyenes programokat kínálnak, ezt vállalta magára Győrben 14 és 17 óra között a GyereGyőrbe Tematikus városnézések és Élményprogramok idegenvezetői csapata.

2020. Február 18. 06:31, kedd | Helyi

Mivel lepj meg egy kamasz lányt?

Kevés nehezebb dolgot tudunk elképzelni, mint ajándékot választani egy kamasz lánynak. Te is így vagy ezzel? Ha neked sem sikerült még megtalálni az ideális ötleteket, akkor maradj velünk és olvasd el tippjeinket!

2020. Február 18. 06:28, kedd | Helyi

Üldöznek minket a hirdetések?

Már biztosan mindenki észrevette, hogy a világháló tele van olyan hirdetésekkel, amelyek egyre rémisztőbb módon képesek személyre szabottá válni.